gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A shta ostane kad ljubav umre? I kolko " snrt ljubavi" ostavlja uticaj na nas i jel mozhe biti kobna za vezu koja dolazi posle nje ? Jel moguce da osobe koje imaju mnogo neuspelih veza uopshte i nemaju pojma o pojmu pa se brzo svaka veza zavrshi ?
Ovisno o načinu umiranja te ili tih ljubavi...
aj ću se potrudim ozbiljno
nema razloga da neuspehe u svojim prethodnim vezama reflektujemo na naredne osobe i da kočimo svoje emocije prema toj novoj osobi, a pogotovo ukoliko vidimo da je ljubav i s druge strane pružena ili u najavi...a pogotovo da kočimo opterećeni lošim iskustvima iz prethodne veze (ikli veza)...probati zakopati ono staro i ne osvrtati se, jer samo može da narušava ovo novo
osobe koje imaju mnogo neuspešnih veza ne treba da generalizuju, da traume prethodne veze reflektuju na novu...nego da svaku novu vezu posmatraju kao skroz novu stranicu a ne kao staru knjigu već pročitanu
teo sam još nešto al sam zaboravio :/
Ja mislim da mi mnogo shta podsvjesno projeciramo ili reflektiramo na veze koje dolaze pa ipak i prolaze![]()
A shta ostane kad ljubav umre? I kolko " snrt ljubavi" ostavlja uticaj na nas i jel mozhe biti kobna za vezu koja dolazi posle nje ? Jel moguce da osobe koje imaju mnogo neuspelih veza uopshte i nemaju pojma o pojmu pa se brzo svaka veza zavrshi ?
da ne palamudim i ja, slazem se u potpunosti sa dilajtom
- - - - - - - - - -
zasto?
Ja mislim da mi mnogo shta podsvjesno projeciramo ili reflektiramo na veze koje dolaze pa ipak i prolaze![]()
Mislim, nije svaka veza, svaki prekid isti...ovisno o ožiljcima koji ostanu, bit će pristup i svakoj novoj vezi, novom partneru.
pa da...al treba da hraniš svoju savest lepim stvarima, pa će i podsvest da bude bolja...jer je ona ogledalo duše...ako si nadrk u duši onda mora radiš da to promeniš inače si najebo
- - - - - - - - - -
u tom e je i fora...da ne nastupaš s ožiljcima, takav izranjavljen u novu priču
misim ako možeš, ko može...retki to mogu
to je tacno, umece je da to iskljucis i odstranis, ako je to uopste moguce
Posle smrti ljubavi ostaje jedno veliko nista ili bolje receno ostane sve pozitivno. Covek se preporodi i podmladi.
Osobe sa mnogo neuspelih veza imaju neku neobicnu karakternu osobinu zbog koje je tako kako je.
Njima smeta nedostatak ljubavi, usamljenost i sta znam.
Vazda kad se nepocheshljam pametno zborim
Zavisi ko je ubio ljubav ili okoncho vezu ...
znači al sam se nalupao u ovu temu baš me sramota![]()
Ne bi trebalo ali uvek je tako, vecina zena svog novog partnera poredi sa onim predhodnim, muskarci u sledecoj traze nesto od predhodne...Naravno pod uslovom da im je jos uvek bilo stalo kad su prekinuli vezu.aj ću se potrudim ozbiljno
nema razloga da neuspehe u svojim prethodnim vezama reflektujemo na naredne osobe i da kočimo svoje emocije prema toj novoj osobi, a pogotovo ukoliko vidimo da je ljubav i s druge strane pružena ili u najavi...a pogotovo da kočimo opterećeni lošim iskustvima iz prethodne veze (ikli veza)...probati zakopati ono staro i ne osvrtati se, jer samo može da narušava ovo novo
osobe koje imaju mnogo neuspešnih veza ne treba da generalizuju, da traume prethodne veze reflektuju na novu...nego da svaku novu vezu posmatraju kao skroz novu stranicu a ne kao staru knjigu već pročitanu
teo sam još nešto al sam zaboravio :/
Ne bi trebalo ali uvek je tako, vecina zena svog novog partnera poredi sa onim predhodnim, muskarci u sledecoj traze nesto od predhodne...Naravno pod uslovom da im je jos uvek bilo stalo kad su prekinuli vezu.
To vazi samo za one Koji udju u vezu a jos uvek imaju osecanja prema bivem partneru. Uporedjivati u vezi je isto sto i ne voleti sadasnjeg partnera.
e to...To vazi samo za one Koji udju u vezu a jos uvek imaju osecanja prema bivem partneru. Uporedjivati u vezi je isto sto i ne voleti sadasnjeg partnera.
Da, to sam i naglasila. Mada desava se tako nesto i nakon dugih veza, i kada prestanu osecanja, valjda navika...
e to...
šta ima upoređujem novu s prethodnom...to je fail ganart i ne izlazi na dobro
- - - - - - - - - -
tek sad vim da je ovo žensko
e to...
šta ima upoređujem novu s prethodnom...to je fail ganart i ne izlazi na dobro
- - - - - - - - - -
tek sad vim da je ovo žensko
Mom dedi ni jedna ljubav nije umrla,sve ih je odrzavao do kraja zivota![]()
Danak neiskustvu.ne gledam![]()