a

:lol: :lol: :lol:

Uclanih se prvi put 16.februara, znaci vodolija. Podznak mi je rak. Znaci nema veze. :P
Drugi put je bio 1. april, znaci, ovan!
Meces mi je u ovnu. Znaci, opet nema veze sa podznakom. :P

nema nikakve veze niti ima logike da ima nekakve veze. Ako ti mislis da ima objasni mi logiku kojom si se rukovodio. Uclanjena 1.avgusta, podznak Riba. Nemam apsolutno nista u Lavu. Mislim da kao S_K_VO ne pokazujem osobine Lavice.

Ha, ispada da sam vodolija, a podznak mi je devica...

ima li neko značnje?

ja ga ne vidim...

Inače, nik LPhoklica je postojao mnogo pre nego što sam došla ovde...
istorija nika je poznata, ali datum rođenja, ostaje misterija...

Nikad o tome nisam razmisljao...
ovo mi je 4. nick i rodjen je 29.janura...koji je to znak?

nick je nastao tako sto sam u trenutku loopio nesto sto se brzo pamti i pise (ogledajte raspored slova) :lol:
Za sve ostale sam zaboravio korisnicko ime ili sifru a za ovaj necu sigurno :idea:

I jedini sam nick na forumu koji ima duplikat 8) 8) 8) 8) 8)

Hahahaha, kakva odvala od teme!

A šta ako mi je nik rođen mnooogo pre nego što sam se registrovala na forumu?

Ja sam pod ovim nikom mnogo duže poznata na četu, a kasnije sam se pojavila i na forumu.

Šta ćemo sad? :?

Dovraga, random, zašto si izbrisao uvodni post!?
Sad, po komentarima ovde prisutnih, samo mogu da naslutim da si pokušao da nađeš tananu vezu između datuma učlanjenja forumaša i njihovih astroloških podznaka (Asc).
Ako ti to išta znači.....učlanjena sam 21. februara, a u podznaku sam Riba.
Kako sam jedna od onih (doduše, možda retkih) koji veruju da se ništa na ovom svetu i u našim životima ne dešava slučajno, nasumice (dakle, randomly :) )...tvoje razmišljanje mi itekako ima smisla.
Pozdrav

Hm. Ja se učlanila 5. jula 2004.
ali uopšte nisam aktivno bila na forumu
(možda 15 poruka) do marta ovde godine.
A u podznaku sam riba (vaga-riba).
:lol: Aktivirao me podznak, šta li?

Nestasna Ameba:
Hahahaha, kakva odvala od teme!

A šta ako mi je nik rođen mnooogo pre nego što sam se registrovala na forumu?

Ja sam pod ovim nikom mnogo duže poznata na četu, a kasnije sam se pojavila i na forumu.

Šta ćemo sad? :?

kako ono rece Vragolasta " forum je za visi stepen komunikacuije od chata" :idea:

loop:
S_K_V_O:
loop:
Nikad o tome nisam razmisljao...
ovo mi je 4. nick i rodjen je 29.janura...koji je to znak?

Vodolija.

to je jedini znak za koji nemam pojma kako je dobio to ime i sta ono uopste znaci :?
Vodolija?
Aquarius iliti Vodonoša, glasnik...vesnik novog doba.
Bog Hapi - prastari simbol reke Nil; u Vavilonu bog Ea.....poznat i kao "The God of Streams" (bog vodenih tokova, potoka...)

p.s. zezaš da ti je sam naziv Vodolija nedovoljno asocijativan!?

Omen:
Dovraga, random, zašto si izbrisao uvodni post!?
Sad, po komentarima ovde prisutnih, samo mogu da naslutim da si pokušao da nađeš tananu vezu između datuma učlanjenja forumaša i njihovih astroloških podznaka (Asc).
Ako ti to išta znači.....učlanjena sam 21. februara, a u podznaku sam Riba.
Kako sam jedna od onih (doduše, možda retkih) koji veruju da se ništa na ovom svetu i u našim životima ne dešava slučajno, nasumice (dakle, randomly :) )...tvoje razmišljanje mi itekako ima smisla.
Pozdrav

Recimo da i ja verujem u sudbinu, i u povezanost mnogih stvari ali smesno je verovati da je veza tako ocigledna i prosta kao sto je random zamislio. I ako postoji povezanost izmedju trenutka nastanka nicka i astrologije ona ne funkcionise na tako jednostavnom pricipu da se datum naseg nicka poklapa sa nasim Ascedentom. Ako i postoji, mnogo je slozenija a i potrebno je obrazloziti zakljucke do kojih dodjemo.

Back