A vasi muskarci?

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
biznis kežual i strit kežual - mi smo baš jednostavni ljudi :) Mažemo se kremicama (mučim ga kremom za ruke pred spavanje :twisted: ), naravno, mirišemo, mrzimo jedino kišu, kupujemo usput...i ne guramo se pred ogledalom, to je dobro! :P
I nema šanse da ga nagovorim naljubičaste ćega ili roze košulju - za sada ...:lol:

Ovaj moj ume da izabere sve sam, i na svu srecu ima odlican ukus i super kombinuje garderobu pa nema potrebe da asisitram, sem kad je u pitanju obuca. Tu je jako nesiguran i neodlucan pa sam mu pomoc u odabiru i ubedjivanju kad ne moze da se odluci. Voli farmerice, majice sa kragnom, dzempere, bas ume lepo da se obuce.
Sa kremicama je nesto tezi, moram da ga ubedim da mu stavim na lice ili ruke nesto, ali kad shvati da pomaze, onda uzima sam. Jos jedan njegov plus je sto je uredan i pedantan kad je u pitanju licna higijena pa je pun stikova, dezodoransa, parfema, aftershave-ova i to su uvek neki mirisi na koje odlepim. Imam srece pa sam nasla cistunca kao sto sam ja, pa ne moram da ga prilagodjavam sebi po tom pitanju7

carolina 212:
Ovaj moj ume da izabere sve sam, i na svu srecu ima odlican ukus i super kombinuje garderobu pa nema potrebe da asisitram, sem kad je u pitanju obuca. Tu je jako nesiguran i neodlucan pa sam mu pomoc u odabiru i ubedjivanju kad ne moze da se odluci. Voli farmerice, majice sa kragnom, dzempere, bas ume lepo da se obuce.
Sa kremicama je nesto tezi, moram da ga ubedim da mu stavim na lice ili ruke nesto, ali kad shvati da pomaze, onda uzima sam. Jos jedan njegov plus je sto je uredan i pedantan kad je u pitanju licna higijena pa je pun stikova, dezodoransa, parfema, aftershave-ova i to su uvek neki mirisi na koje odlepim. Imam srece pa sam nasla cistunca kao sto sam ja, pa ne moram da ga prilagodjavam sebi po tom pitanju7
Kao da sam ja pisala, mada od krema koristi jedino za ruke.
Cipele bira sam ali nema neki izbor posto nosi veeeeliki broj 8-)

O Bože sinoć sam upravo čula najgenijalniju izjavu po pitanju kozmetike od mog mužića: Da li je bilo neophodno da kupiš Vishijevu kremu (za hidrataciju) od 1500? Što nisi uzela onu Revlonovu (protiv bora) kad je 3x jeftinija? A kad sam mu objasnila da imaju potpuno različitu namenu, izjavio je krema je krema ma šta god da piše na njoj! :confused: A ipak stavlja kremice koje kupujem sebi, onu protiv bora doduše krišom, neće da prizna da je mator. :) Ali zato što se tiče parfema to je užas, kad ustanem 2 sata nakon što ode na posao i otvorim vrata kupatila oću da se zanesvestim od količine miomirisa, to se troši na tone.
A poslednji šoping garderobe (u koji je išao sam jer zbog bebe nisam mogla da idem ja) završio se kompletnom zamenom svega. Prislonio je pantalone na sebe i ustanovio da su ok i kupio 3 para!!! Naravno da su mu visile. A u jaknu je mogao da udje još jedan on (al bilo džabe pa reko da kupim) :confused:

Kremice----samo ako ga ja mazem inace nikad sam, oni se toga jednostavno ne sete.
Gel----nemam pojma kratka mu kosa ne treba mu i bez gela strci u vis heheheh.
Odeca---voli da kupuje, al ja josh vishe volim da to nadgledam, nekako majku mu, uvek izaberem lepse stvari :))))))))))))

Aha vrlo rado bih se menjala za nekog posle koga ne moram i ja u prodavnicu. Kupovina većih stvari je katastrofa a za manje imamo spisak, npr hleb, mleko i cigare, ako se ne napiše neće ni kupiti. Spisak za kupovinu je sve ono što ima više stavki od mleka, to bi se setio i sam jer ga kupuje svaki dan. :)

Osoba do koje mi je stalo ima slican ukus kao ja. Zna, da se obuce, koristi ponekad i kremice neke, stavi gel u kosu..itd kako kad. Nije mu problem otici u butik i potraziti ono sto mu treba. Ponekad mu ja uzmem nesto sto znam, da bi mu se svidelo, da mu treba ili ga cisto iznenadim necim novim.

Nije sminker ali ipak drzi do sebe. Oblaci se cool, prakticno,...zavisi od situacije. Jedino nikad ga nisam videla u trenerci i patikama. Ja volim, da rukavi vise, da su duzi a on ne.

Ja bozavam kad moj dragi obuce trenericu i patike jer mu jaaako dobro stoji!!! Pogotovo kad je prolece, nedelja, krenemo u setnju, bas budem ponosna na njega. Normalno, trenericu nosi u prilikama u kojima je primereno, nije jedan od onih sto izlaze u njima

Kakvi su vasi partneri?

- Crn i visok. Mogao bi malo da se "podgoji"...hmm.
Trenutno ima duzu kosu, i to sve sa loknicama. Ljubomorna sam skroz na to, posto je moj korov na vugla ravan.

Kako se oblace?

- Farmerice, patike, kozna jakna, zimi voli da nosi dzempere, leti gotivi kosulje (sa obavezno savijenim rukavima) i ispod jednobojna majica.

A sta mrze?

- Organski ne podnosi iole uprljanu obucu. Znaci, patike moraju da blistaju :roll:

Idu li sami u kupovinu?

- Ja sam ta koja ne voli da ide u kupovinu, a on je taj koji me vuce sa sobom.

Ili im vi kupujete odjecu po sopstvenoj zelji?

- Jok. Ne dozvoljavam ni da on meni bira garderobu.

Mazu li se kremicama?

- Ne

Stavljaju li gel u kosu?

- Kao sto rekoh, trenutno ima duzu kosu, pa je kroti sa nekim preparatima...Nemam pojma sta tacno koristi.

Koliko ste vi zasluzni/krivi za njegov trenutni look?

- On je zasluzan za moj (posto voli da komentarise), ja za njegov - jok.

Back