A, tema? Gde je tema? :-)

Nešto razmišljam i gledam profile...I malo po malo, kad - vidim ima dosta ljudi koji ne postavljaju teme...Uopšte.
Pošto smo sada na pdf - u (nam najdražem, jel te) Ljis - u :), mene silno zanima , šta mislite, šta je razlog tome? :think:
Možda nekog valjanog razloga možda i nema, ali mene onako, baš pošteno zanima šta bi tu moglo biti...:)
Pišite, mili moji Forumaši i mile moje Forumašice, pa da zajedno "razotkrijemo" i ovaj mit...:heart:

A to su ljudi koji su pametni, znaju da im niko ne placa za njihovu kreativnost.

Jer razmislite, kad niko ne bi otvorio temu, forum bi brzo propao. Ili bi postojao, ali potpuno prazan.:hahaha:

ja imam tri otvorene teme... dvije su na ljisu... jedna promasaj totalni, ali, nesto sto me kopkalo i jedna, kojom se ponosim:D je ozbiljno zazivjela... kako su tamo lijepo pisali...
samo, ja nemam zelju da produbljujem pricu ovdje, nemam zelju da se mnogo bakcem sa neistomisljenikom, da ga ubjedjujem u svoj stav... kazem sta imam i odem... a tako ne moze da zazivi vlastita tema

Grešiš... u pitanju nekada vidiš više odgovor nego u samim odgovorima,zavisno kako to posmatraš.
Zašto je to krađa nečijeg vremena?! Ako taj neko odluči da postuje na toj temi, on je sam svoje vreme izdvojio na to- dobrovoljno, msm niko ga ne tera da troši svoje vreme na nešto ako on to neće....krađa vremena se najčešće dešava u RL ovde ne.;)

Osećaš li se prozvano?:)
Nisam ciljao na tebe. U pitanju se vidi čovek, to je tačno, o ljudima se bolje sudi po pitanjima, nego po odgovorima.
Ja govorim o odgovorima koji mene interesuju, a to su oni na pitanja" između redova"
Vreme mi kradu oni čije teme i odgovore čitam,( jer ne mogu znati šta je besmisleno trućanje dok ga ne pročitam) a često i u tuđem zezanju ima nešto što je odgovor na pitanje "između redova", draga moja Zvoco:)

Back