A sto niko nece na matematiku ?

• Začetnik teme Začetnik teme LadyBird86
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo ja sam treci razred gimnazije i dvoumim se izmedju etf-a i pmf-a u novom sadu
volim matematiku ali nisam bas sigurna kako bi mi isla na fakultetu
ne zelim da radim kao profesor matematike i interesuju me koja druga zanimanja postoje vezano za mm
da li ima neko ko je zavrsio mm i radi npr u banci ili sl da podeli svoja iskustva(kakva je atmosfera na poslu,kolika je plata...)

evo ja sam treci razred gimnazije i dvoumim se izmedju etf-a i pmf-a u novom sadu
ne zelim da radim kao profesor matematike i interesuju me koja druga zanimanja postoje vezano za mm
da li ima neko ko je zavrsio mm i radi npr u banci ili sl da podeli svoja iskustva(kakva je atmosfera na poslu,kolika je plata...)

Završila si 3. razred srednje škole, i već razmišljaš o tome koliku ćeš platu imati kada završiš fakultet? Gledaj da upišeš ono što voliš, to će Ti doneti sve što treba.

Računaj na master obavezno kasnije, tako da upiši ono što najviše voliš.
Biti profesor je lepo, ali kapiram da nemaš distancu kao neko ko je tek iz škole izašao.

Back