A star is born!

Нијагарини водопади у краљевској плавој... сад ће и колега Консиљери да од среће части цео паб, у Канади је славље.

300282_10151307445227391_1919935079_n.jpg

Цео дан сам тражио петарде и свуда распродато :evil:

Да ли ће пре Демијан да постане Краљ него ли Принц Чарлс :think:

Demijan ce postati princ kad napuno 26+ taman kad baka napuni 465 i resi da "odapne" jer joj je poslednji drugar umro krajem pretproslog veka,pa je malo nelogicno,da jos moze da skace iz aviona :):):)

Нијагарини водопади у краљевској плавој... сад ће и колега Консиљери да од среће части цео паб, у Канади је славље.

300282_10151307445227391_1919935079_n.jpg

C0NSIGLIERI c3 za uporan spam temom o rodjenju kraljevske bebe i neprimeran uvodni post i pored upozorenja na pp da to ne radi

:hahaha:

Da sam im **** srpsku majku isplatljivije bi mi bilo, dobio bi C1 ili C2. :lol:

Mislim stvarno, gde mi je pamet da otvorim temu o rodjenju buduceg kralja Britanije i celog Komonvelta. :rotf:

p.s. Nego da mi nazdravimo za malog Princa, trebat ce neko da urgira za ovu polupismenu raju za nekih 30-40g. :pivce:

:C0NSIGLIERI c3 za uporan spam temom o rodjenju kraljevske bebe i neprimeran uvodni post i pored upozorenja na pp da to ne radi

Уф ниси смео то да радиш, не пратиш фабулу радње да им је та беба разбила и породицу и фирму (губиташа од 1977) па су с правом кивни и љути.

Уф ниси смео то да радиш, не пратиш фабулу радње да им је та беба разбила и породицу и фирму (губиташа од 1977) па су с правом кивни и љути.

Izbrisali pravilno postavljenu temu jer je kod pojedinaca izazivala besnilo, pa je valjda pravilno izbrisati temu a ne komentare ludaka, a ako se slucajno ponovi da je opet postavis onda C3 za autora. :D

Back