A šta posle smrti?

Znate kako,s vremena na vreme razmišljam o smrti i plašim je se,kao i svaki normalan čovek.Ono što me zanima je šta se događa nakon smrti?Nau čno je dokazano da čovek u času smrti izgubi na težini nekoliko desetina grama.Da li je to ona energija koja nam je data u času začetka koja napušta svoj fizički oblik i ide na druge svetove,druge nivoe svesti?
Svi znamo kad god bi neki Egipatski faraon umro u grobnicu su zajedno sa njim ostavljali pribor za zagrobni život i omiljene sluge.Od smrti su napravili religiju i sve mi se čini da što je raskošnija grobnica bila,toliko se taj faraon plašio smrti.Dobro,imali su druge Bogove,verovali u njih i po tradiciji bili sahranjivani a pre toga bi im bili izvađeni svi unutrašnji organi i mozak koji se posebnim alatom vadio kroz nos.Da li su to oni znali nešto što mi ne znamo?
Da ne bih mnogo čačkao po istoriji,samo ću spomenuti karmu.A tome je zaslužan pisac Benedikt(mrzi me da tražim i prezime)kada je napisao "Priču o karmi,a za njom i druge knjige iste tematike).Za one koji nisu ovo pročitali Benediktov princip je bio jednostavan:ako nekome naneseš zlo moraćeš u sledećem životu da platiš zlo na isti način kao što si ga počinio.Preporučujem ovo štivo jer je čitljivo i čitaocu od prve do zadnje strane zaokupira pažnju.Knjige kojih se sećam iz njegovog opusa su "Operater","Treće oko"i najvažnija s kojom se probio na listu pisaca bestelera"Priča o karmi".
Znači kada napustiš svoje fizičko telo odlaziš kod svog duhovnog učitelja koji ti prikazuje ceo tvoj život,gde si grešio,šta si činio loše,a šta dobro i šta te čeka kada se vratiš u fizički oblik.To je put ka samospoznaji i samorazumevanju ali ima jedan veliki minus-zašto ne možemo da se setimo DOK SMO ŽIVI svojih prošlih života.Zato postoje regresoteraperuti kod kojih bi išao,ali nisam toliko materijalno solventan.Oni te vraćaju u prošli život tako što hipnozom otključaju vrata pre našeg rođenja.
A cilj naših duša je da dožive da ne moraju više da otplaćuju svoje dugove na ovoj ili nekoj drugoj planeti,u ovom ili u nekom drugom obliku svesti,da i oni postanu viša bića,neko bi rekao Anđeli a ja kažem učitelji.
Ostaje nam samo da živimo svoj život i da širimo pozitivne vibracije oko sebe,jer Bože,pa mi smo SVI rođeni dobri.Pomažite drugim ljudima koliko možete,poštujte život u svim oblicima,cveću,drveću,životinjama,drugim ljudima koji su dobri i koji su ostali takvi iako živimo u vremenu masovnih ubistava,masovnog zla.Koliko žive lepote na ovim slikama..
Pozdrav iz rova!

...opusti se....u ovom svetu imaš samo jedan život - pa ga živi bez opterećenja....mani le manipulatora , iluzionista - parazitskih baraba koje žive lepo od tuđeg straha....a ako postoji neki drugi svet kao kakavo kruženje duša , ionako i ovako duše se ne sećaju predhodnih života - pa onda za njih ništa predhodno ne postoji....jerbo , ono čega se razuman i svestan čovek ne seća , njega nije ni bilo !

Zato prika , pusti dušu da uživa u ovom jedinom životu koji ima na raspolaganju !

123loncar;bt293219:
...opusti se....u ovom svetu imaš samo jedan život - pa ga živi bez opterećenja....mani le manipulatora , iluzionista - parazitskih baraba koje žive lepo od tuđeg straha....a ako postoji neki drugi svet kao kakavo kruženje duša , ionako i ovako duše se ne sećaju predhodnih života - pa onda za njih ništa predhodno ne postoji....jerbo , ono čega se razuman i svestan čovek ne seća , njega nije ni bilo !

Zato prika , pusti dušu da uživa u ovom jedinom životu koji ima na raspolaganju !

Porudiću se da te poslušam samo imam utisak da nisam iskoristio mladost na pravi način i zbog toga mi je užasno krivo.Sad imam 42 godine i stvarno ne znam gde ću biti i da li ću postojati u ovom svetu za recimo 10 godina.Moj otac je umro sa 45.Pravim njegove greške što se zdravlja tiče,ali da ne dužim:hvala na savetu dečko!Porudiću se

Ne postoje ni zivot ni smrt.

Ni ono sto zovemo "objektivna starnost"...

Kada umremo objektivna stvarnost nestaje, gubi se negde...

Da li ona uopste postoji ili je DEO JEDNE MISLI?

Postoji samo MISAO...

Back