MMaaKKii
Početnik
- Poruka
- 34
maksily:evo i ja da se pridruzim komentarima, ja sam riba/skorpija i umem da budem zeznuta, tvrdoglava do bola. Mrzim kasnjenje i aljkavost! To me izludjuje, kao i isfoliranost, cim osetim da se neko folira bez blama okrecem ledja i ne nastavljam dalje konverzaciju, znam da to povredjuje drugu stranu, ali to je jace od mene.. jednostavno ne volim da me neko ubedjuje da je cvet plav kad je crven i kraj. Nemam poroketipa droga,alkohol...mislim da su to ciste gluposti, imam gomilu prijatelja s kojima sam stalno u kontaktu i svi me vole i ja obozavam njih, oni koji me ne vole me i ne interesuju. Mnogima smeta moj slobodan duh, sto sam komunikativna i snadjem se svuda, a ako dominiram u drustvu zbog mog saljivog duha, dolazi do bolesne zavisnosti strelaca koji vole da su uglavnom oni ti oko kojih se vrti svet.
O kombinaciji riba rak, uf... generalno lepo se slazu kad su sami, al rak ume cesto da bude pod velikim uticajem svoje porodice i da time ugnjetava ribu pa ova plane i onda ...njesra! Ipak mislim da je stalno cimanje jer rak hoce da dominira, a on ipka ide unazad i ume da koci ribu, a to cesto nailazi na njeno negodovanje, zar ne? Ja ne volim da idem unazad i onda kad me ovaj moj cimen, rat!
Znaci,na ovo nemam sta da dodam...Sa svim se u potpunosti slazem.Jedino bih dodala da na raka moze da utice i njegovo drustvo pred kojim uvek imam potrebu da se pokaze kao "glavna faca". :wink: