Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja razumem kada neko naslika nesto sto ne moze svako da nacrta jer nema takvu tehniku i sl. Razumem i kada neko uhvati nesto posebno. Ali sta je pobogu ovo i zasto je prodato za 37 miliona!!!
Ne znam,ako bih se kao laik malo bolje zagledao na mene ostavlja depresivan utisak, ocrtava mi se lik uplakane osobe , mozda to i jeste poenta, izbacio bih je iz stana i kada bi mi je dali za dzabe. A cena , bez komentara
Ono sto ja vidim- ono roze moze biti neka zena u haljini, u daljini vrata. Isto to roze moze biti i ona loptica za bagminton. Gore levo pokusaj crtanja laste. Dole nedovrseno srce. Linije su proizvoljno dodate pod jakim uticajem opijata iz Indije.
O apstrakciji je veoma nezahvalno govoriti.Po definiciji to je potpuno razbijanje forme,ponekad i kompozicije,kao u ovom slucaju.
Prvi su bili impresionisti koji su razbili boju na osnovne boje....da bi se u oku posmatraca one ponovo sjedinile....posle su dosli
kubisti....itd da ne pricam dalje...