eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Obersturmfuehrer:a izvor te vesti je?
Извор је ваш омиљени Б92 (гуглај под наведеним датумом - или око тог датума)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:a izvor te vesti je?
eIvin:pa? pozivaš se na stav vojske koja te je zverski bombardovala? jadno, čak i za tebe...
Obersturmfuehrer:da, video sam, kao sto sam i nasao clanak koji je objavljen nesto kasnije u kome se tvrdi da je doslo do greske...
btw, ti pratis b92 vise od mene, cim si iskopao tu informaciju...
eremita:Јадно ??? Елви ???
Ја сам само УПУТИО ВЕСТ да подсетим овдашње педере који се куну у САД - да Пентагон није одушевљен гузичарима...![]()
![]()
![]()
Немој да се потресаш..... :razz: :razz: :razz:
eIvin:što bih se potresao? samo kažem da is licimur...
nego, šta kaže pentagon za pedofile? u stvari, nemoj da preneseš možda ovo slučajno čita vladika vranjski, da se ne potrese...
al bundy:Sta ce mo sad ?Pa nista skupicemo pare na forumu i platiti Eremiti da se leci posto je saznao da je bolestan .Nego Mitke jesi obavstio svoje partnere i drugare geyserbie da su i oni bolesni ?Njima necemo da placamo lecenje samo tebi jer si ti ovde uvazen i voljen clan bez obzira na svija cudna seksualna opredeljenja.
E dobro si me podsetio bas sam zaboravio kako da okarakterisem nameru pokretanja ovog topica ,bilo mi na vr jezika tako da fala mitke.eremita:А ти продајеш оно: "Држ'те лопова!" ...........![]()
![]()
![]()
Ма, битно је да је тамо риба ко у акваријуму 8-)eIvin:na toj paradi u riu trandži i homoseksualaca kol'ko hoćeš...
eremita:Не, уопште не пратим Б92 - него један други сајт који искључиво преноси БИСЕРЕ...
хајде, мајке ти, ако те не мрзи, постуј тај чланак у коме се НАВОДИ ДА ЈЕ
У ПИТАЊУ ГРЕШКА......хахахаааааа.... то је сигурно смешно......![]()
![]()
![]()
Kakve veze ti festivali imaju sa promocijom heteroseksualizma? Mislis da na birfestu nema pedera samo se maksimalno trude da budu normalni? Zar nesto sto je normalno pravi parade - nakarade i otganizacije gde se medjusobno '' razumeju ''?Adalv:Како нема?!
А Бирфест, а Рио?
eremita:Nedelja, June 25, 2006 -
Pentagon: Homoseksualnost je bolest
Vašington -- Interno uputstvo Ministarstva obrane SAD homoseksualnost svrstava u duševne poremećaje, poput šizofrenije.
Dokument je otkrio istraživački tim Centra za seksualne manjine pri kalifornijskom Univerzitetu Santa Barbara, a borci za prava homoseksualaca i liberalni deo javnosti SAD, uključujući nekoliko demokratskih kongresmena, žestoko su regovali.
Jedan od tih kongresmena Marti Mehan iz Masačusetsa pisao je sekretaru obrane Donaldu Ramsfeldu tražeći objašnjenje, a reagovali su i psihijatri. Zvaničan stav Američke psihijatrijske komore, o tome da homoseksualnost nije duševna bolest, iznet još 1973, bitno je doprineo legalizaciji homoseksualizma u SAD.
Ministarstvo obrane još se drži drugačijih stavova, a za to ima široku podršku konzervativnog dela javnosti i oficirskog kadra. Bil Klinton je 1993, na početku predsedničkog mandata, pokušao da homoseksualcima omogući da se zaposle u oružanim snagama SAD, ali je otpor vojnih krugova bio previše snažan, pa je nađen kompromis poznat kao pravilo "Ne pitaj i ne govori". Prema tom pravilu, Vojsci SAD je zabranjeno da traži podatke o seksualnoj orijentaciji svog ljudstva, ali ima pravo da iz službe otpusti sve koji se deklarišu kao homoseksualci.