A šta ce Srbiji,zapravo,Kosovo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ak47.jpg

+

ammo_ak47.jpg

+

siptar.jpg

=

_1387615_albaniancoffins300ap.jpg
ban za budalu

Pa nisam mislila na tebe licno da treba da ides u ludnici, nego da je nesto tesko da se prihvati ali mora i ne znaci da onaj ko je prihvatio je izdajnik, vec da je samo surovo realan.

hahahahahaha pa ajmo onda da se i mi srbi naselimo u dijelu Albanije,ustvari, nije bitno gdje, pa da za 50-100 godina pripojimo to Srbiji... Ali pazi, da to odradimo na isti nacin kao i Albanci!!! Da li to izgleda realno?

hahahahahaha pa ajmo onda da se i mi srbi naselimo u dijelu Albanije,ustvari, nije bitno gdje, pa da za 50-100 godina pripojimo to Srbiji... Ali pazi, da to odradimo na isti nacin kao i Albanci!!! Da li to izgleda realno?

pa sto bi se naseljavali sad u Albaniji, kad smo sami prodavali kuce na Kosovu Albancima za 3 puta vecu cenu nego sto je bila realna vrednost?
A i ideja nije dobra osim ako Srpkinje nece da radjaju po 15 dece....

Izvinite jel sam ja to ovde cuo da neko trazi svrhu kosova, svrhu vere u nesto, svrhu indentiteta, pa ljudi, a koja je vasa svrha tj. trazite malo problem u sebi nije sve u kursu EU......

Pa nije sve ni u mitovima,legendama i bajkama nego i u ljudima koji zive u enklavama i koji bi najebali da se patrijote nesto pitaju,ali hvala bogu niko ih nista i ne pita, posle trostrukog gubitka izbora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back