A šta ako su gej?

Rekao je dobro, ali mi se ne sviđa ovo programiraću ja svoju decu.

Ebote, nisu deca skripte i mnogo je kompleksnije od toga.

A ako odgajiš svoje dete da bude vrlo netolerantno i da kinji i javno ponižava drugare zato što su drugačiji, znači i da si loš roditelj.
Pa drugo je uciti decu da budu nasilna ili samo zmuriti na njihovu agresivnost prema drugoj deci, to cak nema ni veze sa nekom homofobijom.
A druga stvar uciti sta nije dobro i odakle dolazi

Tragedija je što je dvoje mladih izvršilo samoubistvo a razlog,o tome neka brinu oni što su gej osobe proglasili normalnima i ne žele da ih leče.
Ovo je samo jedan od milion primera dela koje su sebi ili drugima počinike te osobe za koje se tvrdi da su ..normalni..

ОК, па нећу ваљда као родитељ или деда да одбацим децу или унуке због сексуалне орјентације? Да се разумемо, нисам луд за особом коју је мој син изабрао за супругу, нисам пресрећан ни што су изродили троје деце у раним двадесетим па ником ништа... Сви они праве неке своје изборе. Важније ми је да су они срећни него ја јер је то њихов живот. Исто важи и са сексуалном орјентацијом...

Јаој, јако ми је било смешно синоћ...
Син мерка неки прстен. Језиво ружан прстен. И који ће му прстен? Али ћутим, не мешам се.
У том тренутку видим да има митесер у уху, и oчи овако :eek: пошто сам манијак који најближе обожава да треби. Али њега то ужасно нервира па се и ту суздржавам.
И ја: ”Могу ли нешто да те питам а да се не наљутиш”
Он: ”Може.”
- Могу ли да ти исцедим митесер?
- Мислио сам да ћеш ме питати јесам ли геј.

Јаој, јако ми је било смешно синоћ...
Син мерка неки прстен. Језиво ружан прстен. И који ће му прстен? Али ћутим, не мешам се.
У том тренутку видим да има митесер у уху, и oчи овако :eek: пошто сам манијак који најближе обожава да треби. Али њега то ужасно нервира па се и ту суздржавам.
И ја: ”Могу ли нешто да те питам а да се не наљутиш”
Он: ”Може.”
- Могу ли да ти исцедим митесер?
- Мислио сам да ћеш ме питати јесам ли геј.
Никад ми није било јасно зашто то мајке раде. Моја је мени то на превару радила, додуше не митесер него мајонезаре оне, па ноктом онако на брзака скине. За митесере је увек питала и увек добијала одричан одговор. :mrgreen:

А кад ме питала једном да ли сам геј, рекла је ,,јеси педер?" и изврнула ми џигерице аутоматски. :D

Никад ми није било јасно зашто то мајке раде. Моја је мени то на превару радила, додуше не митесер него мајонезаре оне, па ноктом онако на брзака скине. За митесере је увек питала и увек добијала одричан одговор. :mrgreen:

А кад ме питала једном да ли сам геј, рекла је ,,јеси педер?" и изврнула ми џигерице аутоматски. :D
Хаха...
А волела бих га највише на свету и да јесте, мој је. Само не бих волела да то форсира као нешто битно. Кога брига...

Back