Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.387
Dopustiti sve deci da se ne ubiju zbog zabrana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve rekao čovek
Pa drugo je uciti decu da budu nasilna ili samo zmuriti na njihovu agresivnost prema drugoj deci, to cak nema ni veze sa nekom homofobijom.Rekao je dobro, ali mi se ne sviđa ovo programiraću ja svoju decu.
Ebote, nisu deca skripte i mnogo je kompleksnije od toga.
A ako odgajiš svoje dete da bude vrlo netolerantno i da kinji i javno ponižava drugare zato što su drugačiji, znači i da si loš roditelj.
Pa drugo je uciti decu da budu nasilna ili samo zmuriti na njihovu agresivnost prema drugoj deci, to cak nema ni veze sa nekom homofobijom.
A druga stvar uciti sta nije dobro i odakle dolazi
Znam ja ljude koji bi isprebijali na mrtvo svoju decu da čuju da su siledžije, ali bi bacali 5 kad bi čuli da su isprebijani Cigani ili ******.
I poverovali u večnost..ubili su se jer nisu mogli da izdrže pritisak sredine, a hteli su da budu zajedno
Gde ti spadas?Tragedija je što je dvoje mladih izvršilo samoubistvo a razlog,o tome neka brinu oni što su gej osobe proglasili normalnima i ne žele da ih leče.
Ovo je samo jedan od milion primera dela koje su sebi ili drugima počinike te osobe za koje se tvrdi da su ..normalni..
Naravno da imaju, pritisak okoline a pogotovo roditelja je uzrok smrti.Da su se rodili u normalnom drustvu to se ne bi desilo.Uvod ti je grozan
"da li roditelji koji se ne slažu sa detetovom seksualnom orijentacijom, više vole da su im deca mrtva nego da ih "brukaju""
Samo kažem, roditelji ovog nesretnog para nemaju nikakvu odgovornost za njihovu smrt.
Шта сам ја све у животу урадила са чим се моји родитељи нисуNameće se pitanje, da li roditelji koji se ne slažu sa detetovom seksualnom orijentacijom, više vole da su im deca mrtva nego da ih "brukaju"?
Никад ми није било јасно зашто то мајке раде. Моја је мени то на превару радила, додуше не митесер него мајонезаре оне, па ноктом онако на брзака скине. За митесере је увек питала и увек добијала одричан одговор.Јаој, јако ми је било смешно синоћ...
Син мерка неки прстен. Језиво ружан прстен. И који ће му прстен? Али ћутим, не мешам се.
У том тренутку видим да има митесер у уху, и oчи овакопошто сам манијак који најближе обожава да треби. Али њега то ужасно нервира па се и ту суздржавам.
И ја: ”Могу ли нешто да те питам а да се не наљутиш”
Он: ”Може.”
- Могу ли да ти исцедим митесер?
- Мислио сам да ћеш ме питати јесам ли геј.
Хаха...Никад ми није било јасно зашто то мајке раде. Моја је мени то на превару радила, додуше не митесер него мајонезаре оне, па ноктом онако на брзака скине. За митесере је увек питала и увек добијала одричан одговор.
А кад ме питала једном да ли сам геј, рекла је ,,јеси педер?" и изврнула ми џигерице аутоматски.![]()