A-SMYLE Prijave 2011

Sorry za predugacak tekst i neke greske u pisanju (zurim,pa...:D),ali msm da treba da procitate svi koji cekate rezultate,dakle evo,posto sam ja vec pao,pa ipak imam neko iskustvo,da vam ispricam kako sam ja radio...,ja sam svaki sat svakog dana proslih godinu i po barem na kratko pomislio na a-smyle,od pocetka osmog razreda,citavu godinu sam planirao da cu samo to raditi i nista drugo,onda kad sam saznao da sam pao nije mi bilo ni do cega jedno 3,4 dana,nije me zanimalo nista,samo sam o tome razmisljao,kako su mi sve sanse da odem u ameriku unistene,zasto sam pao,amerika mi vise nije uopste bila toliko zanimljiva itd. posle par nedelja sam shvatio da imam i sledecu godinu,a uz to ima i zelena karta (oko sto hiljada ljudi godisnje dobije) i evo sad sam povratio veru u sebe,poenta je da treba sto manje razmisljati o takmicenju,treba da razmisljas o igricama,treninzima,skoli,politici xd (ja sam vrv jedini politicki fanatik ovde,ali svejedno) ,razumem da vi daleko duze cekate rezultate,ali svejedno,zbog toga pokusajte jos ozbiljnije da shvatite ovo sto pisem,takodje treba sto VISE razmisljati o tome da NECETE proci,ne da budete pesimista,nego da shvatite ovo kao neku igru,nekad cete pobediti,tjst dobiti stipendiju,a nekad necete,i ako ne dobijete doce neka druga sansa koju cete dobiti,ako kao i ja razmisljate o svojoj buducnosti pokusajte da napravite sto vise alternativa za buducnost,da ne bude ovo jedina stvar,pa da prodjete kao ja,evo moji planovi za buducnost:1.ova druga sansa za a-smyle 2.pokusacu da budem vojnik u ruskoj vojsci (znam da se nece svideti nekima :D,ali opet to je isto kao francuska legija,jedino je u pitanju druga drzava i to sto je ovo lakse nego biti legionar) 3.zelena karta 4.planiram da odem u Grcku na par meseci,mozda i duze i finally 5.da odem u ameriku ,,on my own,, ,dakle 5 scena od kojih cu valjda barem jednu da ostvarim,tako i vi razmisljajte,znaci nije kraj sveta ako ne prodjete,toliko za sad,nadam se da sam vam pomogao :)

MrFichko
Re: A-SMYLE Prijave 2011

Congratulations !!!!

Meni nema na cemu da se cestita. :(
hahahaaaaaaaaa e tugo mojaaaa :D Ma salim se, ko zna sto je ovako bolje :D Ljudovi lepo se provedite po Americi :D Vi koji niste prosli ne budite tuzni, jednostavno nema mesta za sve. To uopste ne znaci da smo mi losiji u bilo cemu od ostalih. :D Ma bice jednom Amerike i za nas. ;)
A za buduce generacije: OBAVEZNO se prijavite, ovakva prilika se ne propusta! I da ne prodjete nema veze, bogatiji ste za jedno ogrooomno iskustvo i upoznacete super ljude sa kojima cete se druziti i posle ovoga. :D Ajde pozz :D

Meni nema na cemu da se cestita. :(
hahahaaaaaaaaa e tugo mojaaaa :D Ma salim se, ko zna sto je ovako bolje :D
Ma bice jednom Amerike i za nas.

Imas naravno puno sansi za odlazak u US.
Npr: Na fakultetu razmena FORECAST (UGRAD) Exchange, I jos neke ali ne mogu sada da se setim!
Takodje ukoliko si zainteresovan za studije tamo, pogledaj temu "STUDIRAM U AMERICI..." ili kontaktiraj mene za informacije. :P

Poslednja izmena:

Back