Kurt2
Ističe se
- Poruka
- 2.410
Na primer trave, ekstazija, heroina ili nečeg sličnog? Kakva su iskustva? Da li ih ima uopšte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurt2:Na primer trave, ekstazija, heroina ili nečeg sličnog? Kakva su iskustva? Da li ih ima uopšte?
eBeš ti takav sex kada mi treba nešto za opuštanje! Žao mi je onih koji samo tako mogu da se opuste ili imaju maštu. Opravdavam samo ako je baš to jedino moguće, ali ako ti prepiše neki sexolog. :wink:Kad_LupimLupim:Kazu, sex pod alkoholom: dve vrece mesa koje se sudaraju! Sex pod gandzom: NIRVANA!![]()
Nije da se samo taku mogu opustiti ili ostvariti mastanja, ali je to stvarno nesto nezaborvano, i takav sex se desava jeko retko, ako hoces u procenitima, onda u 1% ili 2% slucajeva je sex pod dejstvom nekih opijataGeorgio:eBeš ti takav sex kada mi treba nešto za opuštanje! Žao mi je onih koji samo tako mogu da se opuste ili imaju maštu. Opravdavam samo ako je baš to jedino moguće, ali ako ti prepiše neki sexolog. :wink:Kad_LupimLupim:Kazu, sex pod alkoholom: dve vrece mesa koje se sudaraju! Sex pod gandzom: NIRVANA!![]()
Tommy_V:A sex posle vanilica.... aauuuu - to ko nije probao, kao da je josuvek nevin, samo toliko o tome....
![]()
Queen_:Sex u pripitom stanju zna da bude fenomenalan
kučka:Queen_:Sex u pripitom stanju zna da bude fenomenalan
Hajde prosvetli me, molim te, posto nemam takvo iskustvo. Kada se otreznis da li znas ko te drndao![]()
Steffan:Ljubav je najbolji opijat.. a alkohol je nuzno sredstvo za akrepe i ocajnike.. nista licno Queen.. :wink:
Queen_:Ako ste oboje pripiti, zadah se ne primećuje i podrazumeva se da se sećate sa kim ste se drndali, posebno ako se drndaš sa SVOJIM mužem posle neke žurke, recimo.