A sex pod uticajem opijata?

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Georgio:
Kad_LupimLupim:
Kazu, sex pod alkoholom: dve vrece mesa koje se sudaraju! Sex pod gandzom: NIRVANA! :mrgreen:
eBeš ti takav sex kada mi treba nešto za opuštanje! Žao mi je onih koji samo tako mogu da se opuste ili imaju maštu. Opravdavam samo ako je baš to jedino moguće, ali ako ti prepiše neki sexolog. :wink:
Nije da se samo taku mogu opustiti ili ostvariti mastanja, ali je to stvarno nesto nezaborvano, i takav sex se desava jeko retko, ako hoces u procenitima, onda u 1% ili 2% slucajeva je sex pod dejstvom nekih opijata :!: Ostalo je sasvim normalan sex, bez ikakvih opijata, i to moze biti jako dobro!

Још увек сам јако млад, тако да ми није потребна трава да бих ***** 45 минута.

...и један податак за алкохоличаре...сви су импотентни у 100% случајева.

nema tu nikakve negativne konotacije. Jednostavno ubi me radoznalost.I pripito stanje podrazumeva odredjenu kolicinu alkohola u organizmu kada mentalne i motoricke radnje kod coveka/zene poprimaju sasvim drugu dimenziju. O zadahu iz usta i da ne govorim. Tako da ogradjujem se samo na sebe, to zaista ne mogu da definisem. zato sam te molila da mi odgovoris.Nista ja tu ne razumem :wink: :wink: :wink: :wink:

Queen_:
Ako ste oboje pripiti, zadah se ne primećuje i podrazumeva se da se sećate sa kim ste se drndali, posebno ako se drndaš sa SVOJIM mužem posle neke žurke, recimo.

Eeeeeee, ako je svoj muz u pitanju onda shvatam da je to u pripitom stanju ok!
E sad, reci mi sve to, samo nije sa svojim muzem nego posle neke zurke pokupis nekog Baju, onako pripiti. Je i tada ok?

Back