A sada Rada!

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
Vrtim ti ja tako kanale naletim na neki film pa kliknem na vodic da vidim sta je to...Kad vidim tamo na RTS neka emisija A SADA RADA.
Pomislim nije valjda onaj bolid sto vodi BG hroniku sad dobila jos dodatnu emisiju.Prebacim na RTS kad ono to je to. Katastrofa.

Slazem se.Mislim da je ta Rada,kako je nazvase,jedan bolid,koji nam je sasvim dovoljan,na "Beogradskoj hronici".Ne treba je isturati,vise od jednom do dva puta nedeljno,i to iskljucivo,u toj
emisiji "Beogradska hronika".

Vrtim ti ja tako kanale naletim na neki film pa kliknem na vodic da vidim sta je to...Kad vidim tamo na RTS neka emisija A SADA RADA.
Pomislim nije valjda onaj bolid sto vodi BG hroniku sad dobila jos dodatnu emisiju.Prebacim na RTS kad ono to je to. Katastrofa.

To ona plava, što trza glavom ?

Ili Rada Retarda, ona fat bitch sa Pinka ?

U svakom slučaju..zato i ne gledam domaće kanel. Već godinama samo Discovery, National geographic, Animal planet, History i ponekad 24 Kitchen .
Domaće kanale kad bi ovog trenutka ukinuli, primetio bih tek za pola godine

Slazem se.Mislim da je ta Rada,kako je nazvase,jedan bolid,koji nam je sasvim dovoljan,na "Beogradskoj hronici".Ne treba je isturati,vise od jednom do dva puta nedeljno,i to iskljucivo,u toj
emisiji "Beogradska hronika".

meni je ona ok ruzno je da ne azivas bolidom al ne ocekujem nista posebno od njene emisije msm da ce biti na isti fazon..

- - - - - - - - - -

Vece sa Ivanom Ivanovicem je kvalitetna emisija.. A Ami G Show ne valja nista,.

aha ivan ivanovic da cigiram mu salu na toj emisiji:
ameri su organizovali i ambasadi dobrovoln o davanje krvi vreme je da nam vrate za sve sto su pobili(ili prolili krv)..
a ami g lik koji promovise spodobe a la starlete..

- - - - - - - - - -

To ona plava, što trza glavom ?

Ili Rada Retarda, ona fat bitch sa Pinka ?

U svakom slučaju..zato i ne gledam domaće kanel. Već godinama samo Discovery, National geographic, Animal planet, History i ponekad 24 Kitchen .
Domaće kanale kad bi ovog trenutka ukinuli, primetio bih tek za pola godine

pola od ovih kanala si otisli u racku big fut npr jedna od tema..

valjda je retese u deficitu sa voditeljima , pa tako ziku seljaka i pored grdnih gafova niko ne dira jer ima autorsku emisiju...tako i rada valjda, koju, cula sam, zovu i rada štuka...sebe sam jednom primorala da je gledam, koji je to napor od zene - zove gosta, prica prica pa mu postavi pitanje, on taman zine da odgovori, ona vec odgovori umesto njega...tako da se gost samo slika

Da, kada sam video najavu emisije i naslov, sve mi je bilo jasno. Jedan od meni najomrazenijih i najiritantnijih likova sa TV-a dobija jos jednu svoju emisiju. Kada sam pricao sa nekim ljudima koji rade na televiziji (ne sa RTS-a), oni su odusevljeni Radom i njenim nastupom. Jedan urednik jedne druge televizije je savetovao voditeljku slicne popodnevne emisije posvecene Beogradu, da bude vise kao Rada. U prevodu da bude napadna, bar ja tako gledam. Ali izgleda da Rada ima svoje fanove medju medijskim radnicima koji misle da je ona bas to sto treba publici.

Da, kada sam video najavu emisije i naslov, sve mi je bilo jasno. Jedan od meni najomrazenijih i najiritantnijih likova sa TV-a dobija jos jednu svoju emisiju. Kada sam pricao sa nekim ljudima koji rade na televiziji (ne sa RTS-a), oni su odusevljeni Radom i njenim nastupom. Jedan urednik jedne druge televizije je savetovao voditeljku slicne popodnevne emisije posvecene Beogradu, da bude vise kao Rada. U prevodu da bude napadna, bar ja tako gledam. Ali izgleda da Rada ima svoje fanove medju medijskim radnicima koji misle da je ona bas to sto treba publici.

meni je ipak iritantnija ona druga plava, što vodi emisiju "Beogradska hronika", što je prije 2,3 godine napumpala usne...nakaza..
i ona druga nakaza izviještačena, puna silokona na licu, što vodi onu političku emisju uveče oko 21h..ne mogu da se sjetim kako se zove emisija..uglavnom ima neke muškobanjaste crte lica, silikonka liči na neku tipičnu Amerikanku..

Back