taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi je poseban merak, od kako me muz nervira skoro svakodnevno, nekad me i nasmeje to, jer i mene glupi vodokotlic razbudi... Ahahahah...A jel vučeš vodu da razbudiš celu kuću?
E to jos nisam uradila, ali redovno pretim muzu da hocu!par puta sam obrijala noge sa mm brijacem za lice
![]()
A jednom sam iz besa uzela muzev peskir za lice i obrisala se posle tusiranja...
![]()
...dobro je da nisi "išla malo više i zapadnije"...![]()
A jednom sam iz besa uzela muzev peskir za lice i obrisala se posle tusiranja...
![]()
e, ja sam malopre nasla ubudjalu supu u frizideru...a vec nedelju dana se pitam sta smrdi u kuhinji....mjislila sam da je od fr sira, koji sam bacila pre par dana...e kad sam skinula poklopac od serpe..imala sam sta da vidim..bacila sam i serpu i kutlacu...
e, ja sam malopre nasla ubudjalu supu u frizideru...a vec nedelju dana se pitam sta smrdi u kuhinji....mjislila sam da je od fr sira, koji sam bacila pre par dana...e kad sam skinula poklopac od serpe..imala sam sta da vidim..bacila sam i serpu i kutlacu...
Katastrofa! Ja bih te kresnuo za kaznu.par puta sam obrijala noge sa mm brijacem za lice
![]()
Katastrofa! Ja bih te kresnuo za kaznu.
Katastrofa! Ja bih te kresnuo za kaznu.
Ona ja to zbog toga i uradila, bre!
..
logujem se dečku na fb nalog i rovarim
ja obično pomirišem čarape pre nego što donesem konačnu odluku da su za pranje (ponekad to isto činim i s nogama)
na moru kupujem kartonske tanjire i plastične viljuške koje posle bacam, da ne moram da perem
tu i tamo piškim u more, kad me stisne, a ja daleko
noću ustajem i natežem vodu iz flaše
pojedem sve slatko, pa se pravim luda i kažem da nisam ja
logujem se dečku na fb nalog i rovarim
pa u more je ok
e sad bazen je drugo...?
a sta je ovo za vodu, ajd da pise rakiju, pa sta ako je iz flase. kao nije iz case
koja čačka nos kad misli da je nikone gleda
je l hrče neka? je l ustanete u toku noći i onda ko životinja ste gladne?
je l ste imale iste gaće tri dana na sebi
setite se nečeg takog,
ajmo slobodno...