a sad

e, ja sam malopre nasla ubudjalu supu u frizideru...a vec nedelju dana se pitam sta smrdi u kuhinji....mjislila sam da je od fr sira, koji sam bacila pre par dana...e kad sam skinula poklopac od serpe..imala sam sta da vidim..bacila sam i serpu i kutlacu...

A jel vučeš vodu da razbudiš celu kuću?
To mi je poseban merak, od kako me muz nervira skoro svakodnevno, nekad me i nasmeje to, jer i mene glupi vodokotlic razbudi... Ahahahah...

P.S. Pre sam isla spavajuci na wc, i onda sam jednom tako razvalila glavom o spusten prozor, sad kad stignem do wc-a prvo otvorim oci i vidim gde je prozor... Ahaaa... I tad sam probudila muza, mislio nesto se slomilo, kako sam odvalila glavom... Ahahaha
par puta sam obrijala noge sa mm brijacem za lice:mrgreen:

:rumenko::rumenko:
E to jos nisam uradila, ali redovno pretim muzu da hocu!
A jednom sam iz besa uzela muzev peskir za lice i obrisala se posle tusiranja...
:mrgreen::rumenko::lol:

A jednom sam iz besa uzela muzev peskir za lice i obrisala se posle tusiranja...
:mrgreen::rumenko::lol:

:rotf: Eh, da si mi dala ranije ideju.
Sinoć tražim iz kade da mi mm donese peškir jer je neko u međuvremenu smotao moj, kad on,mrtav hladan nosi iz regala nov, neraspakovan, sa sve kartonskom etiketom.:eek: A imamo bar petnaest u opticaju.:mrgreen:

na moru kupujem kartonske tanjire i plastične viljuške koje posle bacam, da ne moram da perem
tu i tamo piškim u more, kad me stisne, a ja daleko :rumenko:
noću ustajem i natežem vodu iz flaše
pojedem sve slatko, pa se pravim luda i kažem da nisam ja
logujem se dečku na fb nalog i rovarim

e, ja sam malopre nasla ubudjalu supu u frizideru...a vec nedelju dana se pitam sta smrdi u kuhinji....mjislila sam da je od fr sira, koji sam bacila pre par dana...e kad sam skinula poklopac od serpe..imala sam sta da vidim..bacila sam i serpu i kutlacu...

Ne sekiraj se, ako još nije ništa iz frižidera skočilo na tebe...:lol:

ne sekiraj se,imam ja vecu bruku.
imala sam 22 godine
moji matorci otisli u junu na more,a ja ostala u kuci i dovela momka na sedam dana.
sedam dana sam izigravala domacicu kuvajuci,a prljave sudove sklanjala u stranu,kao to su ja poslednjeg dana.
poslednjeg dana ,putovala sam u london na dva meseca,umre drugaricina baka i ja naravno odem do nje i ne stignem da operem sudove.
al kao nije problem,izbacim ih u kotlarnicu,to cu ja,kad se vratim iz londona.
al mama me zeznula,dosla kuci pre mene i nasla picvajz,bube,budj,plesan,crve...
ebala mi je milu majku mesecima.
a ona je bila kriva,da me je na vreme naucila redu....:rumenko:

Kad mi se dopadne neka stvar u radnji, sakrijem je u istoj radnji, npr. zenske gacice medju muske kosulje u New Yorkeru, da budu na sigurnom dok ne dodjem po njih (to kad nemam novca u datom momentu).

Mrzim da perem sudove, pa kad spremam samo za sebe, doruckujem iz tiganja i slatko mi je (npr. jaje na oko i sl.).

Ponekad kupim nekom poklon, pa ga zadrzim za sebe.

Ne spopada me glad, ali me spopada zedj, pa nocu volim da se nalijem ledenim cajem, tek tako, u sred noci ustanem.

na moru kupujem kartonske tanjire i plastične viljuške koje posle bacam, da ne moram da perem
tu i tamo piškim u more, kad me stisne, a ja daleko :rumenko:
noću ustajem i natežem vodu iz flaše
pojedem sve slatko, pa se pravim luda i kažem da nisam ja
logujem se dečku na fb nalog i rovarim

pa u more je ok :eek:
e sad bazen je drugo...?

a sta je ovo za vodu, ajd da pise rakiju, pa sta ako je iz flase. kao nije iz case

Back