A sad pitanje za stomotologe

giravaru

Primećen član
Poruka
634
Elem, eto ja baksuz opet kukam. Danas, sasvim slucajno jedem i odjednom osetim most (zubni 4,5) u ustima. Stanem, i kazem sebi eto zurke, Elem, to mi je radjeno pre nekih 4 godina, i sigurna sam ali milion posto da je 4 bila zdrava i obrusena, mislim sa zdravim korenom, jer je 5ica bila lecena jer je kocic bio u tom zubu. Ja naravno odmah kod njega, ona kao i jaoooooo......pa kako sad ovo, ono.....i elem, dal je on kad smo pocinjali da stavljamo navlake smeo da stavi iste ako korenje nije bilo zdravo!!!!!!!??????? A onda povrh svega toga mi kaze da ce morati i da mi sece desni oko te petice jer mu se cini da su desni izbili kocic.....ja sam laik definitivno, ali isto tako mislim da u ovoj njegovoj prici nema nekog smisla. Nego da je on u samom pocetku nesto pogresio i eto to se sad desilo:dash:. Pa ako neko ima neki pametan odgovor neka pise. A usput bi pitala jer je bolje i to malo tuge leciti kako ili lepo povaditi sve i staviti tu neku protezicu jer sa te strane nemam ni 6icu ni 7icu????? A sa tom protezom bi ih dobila.....ne znam nisam pametna, Al jedno znam da me je maler poterao i to bas!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:

Back