A SAD KAMPANJA

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B.A.L.:
E slusajte vas dvojica Milance i Torente...kad sam rekao slicnost mislio sam sa finasijskog aspekta.Putem kapitala dodji do glasaca.Pa sta mislis otkud Cedi ovoliko para za silne bilborde i reklame po medijima svakih 5 min.?!
Sećam se jedne rasprave sa TV pre nekog vremena... Neki izbori bili i u kontakt emisiji jedni prozivaju druge:
-''Vi skrnavite grad tako što lepite plakate i gde treba i gde ne treba.'' U pravu su, nema šta.
-''A vi??? Nakrali ste se pa lepite na bilborde, odakle vam pare???'' U pravu su i ovi, zar ne?

B.A.L.:
E slusajte vas dvojica Milance i Torente...kad sam rekao slicnost mislio sam sa finasijskog aspekta.Putem kapitala dodji do glasaca.Pa sta mislis otkud Cedi ovoliko para za silne bilborde i reklame po medijima svakih 5 min.?!
A koja ti je onda stranka razlicita od ovih?
Jos iza ostalih ne ide kapital...

Тринаеста плата и тринаеста пензија!Па кад прођу избори онда ће да одвале по курсу,и неко ће то да плати.Ал' не они и не ови лопови што су за смешне паре покуповали земљу и предузећа.Погодите ко ће?:D:D:D

urospo:
Dinkic je "najludji" sa tim zivotinjama, samo ako mu to ne pomogne. Kako ne moze da ukapira da kad bi se otarasio Ivane D.M dobio bi nekoliko procenata vise na izborima.

Динкић је веома амбициозан човек, и вредан човек, и колико видим све те стране међ.финансијске институције га веома хвале, то нико не може да порекне, али он се овде толико укопао са зрикавом И.Д.М. да га нико извадити неће. Видим да је он њу "склонио" из кампање иако је имала један тв наступ у коме је рекла: ИМАЋЕТЕ ПРЕМИЈЕРКУ... на шта сам ја добио температуру, тако да због ње никада не бих гласао за Г17* без обзира на њихове стварне успехе.

А ово са животињама и Паскаљевићем је црњак над црњацима јер исти тај лик Паскаљевић као и Г17* НИКАДА СЕ НИСУ ОГЛАСИЛИ У ВЕЗИ ПАТЊИ ЉУДИ тј: СРБА - ОД ИЗБЕГЛИЦА ИЗ НДХ ПА ДО ОНИХ СА КОСМЕТА. А људи који више
воле животиње од људи су за мене НУЛЕ !

Није проблем само ИДМ. Већ сам рекао на другом месту да је Динкић испустио историјску прилику.
ЛМ, због Младића стали преговори око ЕУ, Г17 најавио излазак из владе.
У међувремену легле добре паре, а паре су неопходне за реформе и инвестиције. Да и не говорим да ће и око Косова бити повуци-потегни, ерго све и да се Младић нашао у Хагу. Такође, доношење Устава чини беспредметном причу о оставци владе јер му дође на исто.
Динкић је само требало да каже: Стекле су се нове околности и европске интеграције више нису приоритет број један. Већ оно од чега се живи.
Овако само се такмичи са жутима ко је већи Европљанин. Бесмислено као и такмичити се са радикалима око патриотизма.
А ево видимо за Партнерство није Ратко био "услов свих услова", како су месецима дрвили :wink:

Back