* ** * a sad jedna prava novogodisnja..* ** * *

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam isto teska za poklanjanje i to oni koji su bliski sa mnom znaju..
ali me jako obraduje buket omiljenog cveca..knjiga..
da li je moguce da osobe tebi bliske ne znaju sta je ono sto bi ti izmamilo osmeh?
Znaju,ali ne umeju da izaberu ono shto mi nedostaje.Da ne nabrajam posebno,otprilike od 3-4 poklona jedan bude po mom ukusu.Normalno,ponasham se po narodnoj koja kaze da se poklonu ne gleda u zube.

Еа, а имао сам проблем кад сам био сингл на дочеку 2НГ јер сам потпуно заборавио, у ствари нисам ни мислио на поклоне, да би требало да купим људима са којима славим јер су то била онако, неке седељке од петоро -седморо људи. А и да сам се сетио, ако су они у пару, јел онда требало да иде сваком појединачно или један поклон за љубавни пар? лол
Али, сад се сећам са њима сам славио и поклоне кад сам био у пару, али смо ишли негде на дочеке и нисмо размењивали поклоне.
Постоје нека бесмислена неписана правила..
Непријатно ми је било јер су ми поклањали, а ја руке у џеповина..и допринели су да непријатно уђе, у те НГ..Прошло је то одавно.
Једна од предности је долазак Божића, па Српске и поправни, али кад год је усиљено - нема смисла.
Иначе, волим да поклањам и радујем се поклонима, мада често добијам тотално небитне и бескорисне ствари..И полони ме оптерећују ако морам на 50 људи да мислим кад одем негде шта да им купим, цимање тешко.
А тај са Дајв јакном неки тешки тенкре лол..

kakve poklone volite da dobijate?
i kakve da poklanjate?
jel postoje osobe sa kojima se druzite, al od kojih vam nikako ne prija poklon?

Volim nenametljive poklone koji nisu skupi i ne obavezuju. CD, film, knjiga (ne mora da bude original/novo), čokolada, cvet, čaj, kafa - takve stvari... slične stvari i poklanjam - uvek lepo upakovane :) Od jednog druga svake godine dobijem neko ulje (za jelo : ) - maslinovo, avokado, bundevu, i to mi se jako dopada. I začini su dobar poklon.

Imam jednu darežljivu drugaricu koja mi uvek mi velike i skupe poklone. Ne očekuje ništa od mene, dakle nije poklon koji obavezuje, ali svejedno je neprijatno. Zato sam i proredila druženja sa njom.

Back