dive
Legenda
- Poruka
- 61.225

praznici nam stizu..

kakve poklone volite da dobijate?
i kakve da poklanjate?
jel postoje osobe sa kojima se druzite, al od kojih vam nikako ne prija poklon?
ja sam imala ovih dana situaciju..
vec znate da bla bla imam prijatelja - samo prijatelja!!! ozenjenog koji ima tendencije da taj odnos predje u nesto vise..
druzenje sa njim nisam mogla da prekinem jer nam je isti krug prijatelja..i prosto druzenje kao druzenje je vise nego dobro..
ali..
iako sam bila jasna po pitanju promene statusa on -ja, on tvrdi da nema neosvojive tvrdjave i da je sve samo pitanje vremena..
ja sam mu rekla da nema neosvojive, to je tacno, ali da sam ja izuzetno gadljiva na muskarce u vezi i braku, za bilo kakvu opciju sem prijateljskog druzenja..
i sad, on je po svaku cenu nedelju dana pokusavao da mi uvali novogodisnji poklon - jaknu..
nedelju dana sam odbijala poklon da prihvatim - kulturno obrazlazuci razlog i na kraju kako on nije odustajao - napusila sam ga..
ruzno znam, al kako drugacije..
posle toga mi je samo pustio poruku da se oseca kao da sam ga popiskila i povukao se..
ja tu ne vidim problem..zasto je tako tesko shvatiti da pokloni ne prijaju od svakoga?

i jos jedno pitanje..

da vam neko pokloni zrelu, socnu, bas po vasem ukusu i savrseno upakovanu jabuku na poklon..da li bi ste takav poklon prihvatili bez mnogo razmisljanja..
ili bi ste cekali da mozda ipak naletite, a mozda i ne naletite na neku isto takvu zdravu, ali davno ubranu jabuku..

pitanje se odnosi samo na praznike