A pre vraćanja obavezne vojske, vraća nam se "Odbrana i zaštita"

Naravno
Sve su to konformistički licemeri, glasači demokratske stranke i ljubitelji Amerike.
Prećutno znaju da su američke demokrate neradnici i pedofili pa za svaki slučaj lično vode decu do škole i nazad da ih ne zaskoči demokratija
Inače bi opet glasali za takve samo njih da ne zaskoče
To se dešava nrkom drugom
Oni to rade ( roditelji i skola) jos od Milosevica, tesko da je DS
za to kriv.

Oni to rade ( roditelji i skola) jos od Milosevica, tesko da je DS
za to kriv.
Kod Miloševića smo sami dolazili do škole i do kuće. Ne izmišljaj.

Ovde kod mene za preko puta pratnja...
Miran kraj sa dosta dodjoša...
Moraću da napravim neku zvrčku na nivou demokratija-deca-Bajden-pedofilija-Srbija-*******ija-DS

Čim smislim šta ću javljam na forum...
Ima napravim takvu paniku da će patrolira policija bar da opravdaju svoju platu

Nemojte sumnjate u moje zvrčke, kao mali sam svašta radio...

A jel ce vrate i OTO u skole?
Ono, testerisanje nekih drvenih ploca?
Pa, dobro Rayela nisi valda na nivou onog kineskog malogradanina?
Izgleda da je i tebi potrebno objasnjavati svrhu razvijanja kreativnih sposobnosti.
Netreba nam ni likovno, muzicko..., knjizevnost, sta ce nam samo nas zaglupljuju, skolovacemo decu kao oni insekti koje jos zovu kinezi, koreanci.

Није то за стоку...
Само за људе.
Људи имају свест; стока нема...

Да, показали сте се ви, свесни другови :D Добро сте се показали, нема шта.

И ви и ваши кадрови и ваш систем и ваша војска и ваша федерална република. Све истакнутији успеси човечанства, хахааахахах.

Izgleda da je i tebi potrebno objasnjavati svrhu razvijanja kreativnih sposobnosti.
Netreba nam ni likovno, muzicko..., knjizevnost, sta ce nam samo nas zaglupljuju, skolovacemo decu kao oni insekti koje jos zovu kinezi, koreanci.

Ma ja se secam kako sam ja razvila filing za Betovena dok sam testerisala neke mustre po sperplocama.. mnogo dobra stvar.

Није то за стоку...
Само за људе.
Људи имају свест; стока нема...
To kad odraste bude ovako:

-"uzeću 6 ROSI"
-"kaže se 6 ROSA, zbog infinitiva"
-"meni je svejedno"
-"nije svejedno da li si pismen ili nepismen jer kad zaista zatreba za formular..."
-"zašto me vredjate?" (Zamena teza)
-"pa rekli ste da ste ponosni na svoju nepismenos, uzi šta si tela"
-"znaš nije važno kako pričam ti si tu da mi prodaš"
-"ela, slobodno snajka"
Pa onda namerno poobara robu sa pulta, fol ispalo
-"ej baksuz, ajd izadji pa zajebavaj mamu nepismenu"

Žalila se firmi, sasam suspenzovan sa "probnog", ostaću bez 2 dnevnice

A što mene da košta tudja nepismenost?
Umesto da se zahvali za dobronamernu ispravku da ne bude glupa sa 30 i nešto ona preduzela demokratske mere da zaštiti svoju nepismenost?! To ne razmišlja da će sutra možda da popunjava zahtev za azil sa drnde mrnde fakulitetom nako nepismeta? Taće seva Gugl da nadje šta treba da se turi za teks...

Beše vic:
"Daj kilo pomorange"
"Kaže se pomorandže"
"Aiii blamageee"

Poslednja izmena:
Да, показали сте се ви, свесни другови :D Добро сте се показали, нема шта.

И ви и ваши кадрови и ваш систем и ваша војска и ваша федерална република. Све истакнутији успеси човечанства, хахааахахах.
Jel uspeo kapitalizam kod tebe?
Jer ima dosta ovih sa dopisnom bizmis Oksiford školom?
Milka Forcan ovo ono?

Ma ja se secam kako sam ja razvila filing za Betovena dok sam testerisala neke mustre po sperplocama.. mnogo dobra stvar.
Ne, ne neces se izvuci Betoven se obradivao na muzickom u mojoj skoli smo ga i slusali.
OTO je bio osmisljen da razvija spomenute kreativne sposobnosti, sto se manifestovalo vise, manje u zavisnosti od pojedinca, poput knjizevnosti, nemaju svi ucenici iste sklonosti, ali svi predmeti daju odredeni pozitivni efekat. Nisi ni svesna koliko ti je doprinela matematika "koja ti nije isla".

Да, показали сте се ви,
:lol:
Ми?
Дрски и неваспитани мој не- пријатељу, тим триковима никад ме нико није испровоцирао, и збуњује ме твоја нада да ћеш ти у томе успети...
Могу да је разумем само као део твоје патологије и склопа "личности", која опасно нагиње у мржњу.
Та твоја особина ће те, пре или касније- много коштати.
Ако већ није, па си зато тако накриво насађен...:flert:

Ne, ne neces se izvuci Betoven se obradivao na muzickom u mojoj skoli smo ga i slusali.
OTO je bio osmisljen da razvija spomenute kreativne sposobnosti, sto se manifestovalo vise, manje u zavisnosti od pojedinca, poput knjizevnosti, nemaju svi ucenici iste sklonosti, ali svi predmeti daju odredeni pozitivni efekat. Nisi ni svesna koliko ti je doprinela matematika "koja ti nije isla".
Naročito predmet odbrane i zaštite, đaci u mojoj školi su jedva čekali kad će taj predmet da im sisata nastavnica pokaže kako se puca iz vazdušne puške sve svojim sisama dodirivajući predmet obuke a i same đake. . Time su se razvijali taktilni oseti prema nastavnim predmetima što je važna komponenta u odbrani zemlje.

Umesto da se zahvali za dobronamernu ispravku da ne bude glupa sa 30 i nešto ona preduzela demokratske mere da zaštiti svoju nepismenost?!
А кад истераш крме из слатине- јел' му видиш захвалност у ситним окицама? :lol:

ono sta je potrebno nisu predmeti nego vannastvne aktivnosti tj.sekcije.Ovi lopovi su uveli da se sve te aktivnosti danas debelo naplacuju, umesto da se vode u slobodno vreme u okviru skolskih aktivnosti

Та твоја особина ће те, пре или касније- много коштати.

Аха, завршићу као апсолутни гоља који се тресе од беса у неком пост-комунистичком свињцу од земље.

А не, чекај, то си ти :D

Ти си се родила као сноб, или си то постала васпитањем?
Аааа..., Не! Рајка се уштимала на (с)Нобл', као Фема из "Покондирене тикве",
тек када је сопанци и с'лука у гузицу утекла у Њемачку, на баушел! z:lol:

Аааа..., Не! Рајка се уштимала на (с)Нобл', као Фема из "Покондирене тикве",
тек када је сопанци и с'лука у гузицу утекла у Њемачку, на баушел! z:lol:
Временом сам схватио проблем; кадо једеш њихов 'лебац- има да једеш и оно што се не једе; то је услов.
Или те најуре као "непоћудни елеменат", а кад ти је новац најважнија ствар у животу- јасно се намеће "одлука"... :sad2:

Naročito predmet odbrane i zaštite, đaci u mojoj školi su jedva čekali kad će taj predmet da im sisata nastavnica pokaže kako se puca iz vazdušne puške sve svojim sisama dodirivajući predmet obuke a i same đake. . Time su se razvijali taktilni oseti prema nastavnim predmetima što je važna komponenta u odbrani zemlje.
Eto vidis zavolela su deca ONO, a pored toga i dsz, razlog, ili razlozi nisu bitni. Salu na stranu nisam ga spomenuo vec OTO.
Vazna komponenta u odbrani zemlje je upotreba oruzja, sto je mladim narastajima nepoznanica. Retki su koji se uclanjuju u Lovacka drustva, sta mislis koliko nam vremena i truda treba da ih obucimo u rukovanju obicnom sacmaricom, da se razumemo mislim na kompletno od sigurnosnog nadalje do odrzavanja.

ono sta je potrebno nisu predmeti nego vannastvne aktivnosti tj.sekcije.Ovi lopovi su uveli da se sve te aktivnosti danas debelo naplacuju, umesto da se vode u slobodno vreme u okviru skolskih aktivnosti
Slazem se i sa time nekada smo ih zvali sekcije, ali decu treba nauciti i ono sto im trenutno nije prioritet interesovanja.

Back