A ovaj...

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Da se lijepi trenutak, sretja , uspjeh dijeli sa svima koje volimo i naravno sa onima koje bash ne volimo to nam dodje kao dodatni toping :) mene zanima sa kim dijelite one ruzhne trenutke, strahove ili poraze ako to recimo neMerete da dijelite za partnerom ne shto vi to nebi htjeli vetj zbog chinjenice da se josh gore osjetjate ako kazhete ..
.dakle kome prosipate svoju dushu ?

Ove sretno vezane uz duboku ljubav da mi ne utrkuju na ovu temu .

Fala

Lepa tema.......
Da, najcesce sama, jer mi je cesto jos teze ako kazem.
Ali ako imam potrebu da pricam, izaberem neku blisku osobu, za koju znam da bi me razumela,
zbog njene situacije ili zivotnog iskustva

Da se lijepi trenutak, sretja , uspjeh dijeli sa svima koje volimo i naravno sa onima koje bash ne volimo to nam dodje kao dodatni toping :) mene zanima sa kim dijelite one ruzhne trenutke, strahove ili poraze ako to recimo neMerete da dijelite za partnerom ne shto vi to nebi htjeli vetj zbog chinjenice da se josh gore osjetjate ako kazhete ..

Fala
saaa vaaamaa:heart:

Fala
Iz mog iskustva tesko je naci dobrog ispovedaonika. Jedan drugar bi bio dobar, ali vise sam ja njemu bio za to nego on meni.:kafa:

- - - - - - - - - -

:lol:
Ovaj deo je bas simpatican.;):lol:

Fala

Sama sebi. Nekad mi se vidi na faci, nekad se ne vidi, ali slikovito receno-ring i fajt misli, budem odsutna, nikakva, "nisam za ljude" faza, najcesce se prihvatim fizickog posla, da sto manje dumam, radna terapija je zakon...kad sve zavrsim, latim se i slikanja, shijem...onda se u miru i tisini isplacem (opet sama sa sobom), i posle "prosipam dusu" drugarici, bratu, drugu...ali po malo i najcesce kroz shalu na svoj racun. Ne zato sto kalkulisem, vec mi je tako lakse, a i znam da ne bi shvatili, pa sto da gnjavim i sebe i njih?
Evo, neki dan bas...vidim se sa drugaricom, a pre toga je zamolim da pricamo o svemu osim o 1 stvari koja me tisti. I tako i bilo...setale, pile kafu, slucano nabasale na neku rasprodaju, posle rucale, i na kraju uzele zetone i igrale stoni fudbal sa nekim klincima. :)
Super meni, super njoj...inace je jedna od retkih osoba koja mi je melem za dusu, samim prisustvom...

Sama sebi. Nekad mi se vidi na faci, nekad se ne vidi, ali slikovito receno-ring i fajt misli, budem odsutna, nikakva, "nisam za ljude" faza, najcesce se prihvatim fizickog posla, da sto manje dumam, radna terapija je zakon...kad sve zavrsim, latim se i slikanja, shijem...onda se u miru i tisini isplacem (opet sama sa sobom), i posle "prosipam dusu" drugarici, bratu, drugu...ali po malo i najcesce kroz shalu na svoj racun. Ne zato sto kalkulisem, vec mi je tako lakse, a i znam da ne bi shvatili, pa sto da gnjavim i sebe i njih?
Evo, neki dan bas...vidim se sa drugaricom, a pre toga je zamolim da pricamo o svemu osim o 1 stvari koja me tisti. I tako i bilo...setale, pile kafu, slucano nabasale na neku rasprodaju, posle rucale, i na kraju uzele zetone i igrale stoni fudbal sa nekim klincima. :)
Super meni, super njoj...inace je jedna od retkih osoba koja mi je melem za dusu, samim prisustvom...

Sama sebi ? To je veoma interesantno i uspeva se do nekih godina ..

Fala

Sa drugaricama :heart: One su moji usmeni dnevnici. A jedna od njih mi je i talija. Vidimo se, iznesem problem i on nakon toga pocne da se resava...

Inace, ne mislim da se srecom i uspehom trlja nos onima koji su nam manje dragi. Smatram da te se pravi prijatelj seti bas kada mu je najlepse.

Sama sebi ? To je veoma interesantno i uspeva se do nekih godina ..

Ja tako oduvek...a nisam ni stidljiva ni introvertna...jednostavno ne volim kad sam ranjiva, cmoljava, sama sam sebi bljak, i najbolje preguram sama teske momente...kao sto pomenuh, radna terapija. Prvo neki bas teski poslovi, a kad se smorim oni fini...
Nije mi lakse da nekom pricam, naprotiv, stane mi knedla u grlu, mogla bih plakati i ridati kao dete. Probala sam i to, ne pomaze def..
Cim prodje taj prvi momenat, posle je lakse...onda po malo pricam, kroz crni humor najcesce...ali godinama. :lol:

Back