gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
A koje zene bolje prolaze u zhivotu one spontane ili one sto 100 x razmisle pa onda tek donesu neku odluku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spontane.
A koje zene bolje prolaze u zhivotu one spontane ili one sto 100 x razmisle pa onda tek donesu neku odluku?
A iz čije perspektive se ceni "bolja prolaznost" ?A koje zene bolje prolaze u zhivotu one spontane ili one sto 100 x razmisle pa onda tek donesu neku odluku?
One sto vise puta razmisle pre nego sto odreaguju.Osim plavusa,njima izadje na isto![]()
mnogo toga ne bih uradila da sam puno razmišljala ...A koje zene bolje prolaze u zhivotu one spontane ili one sto 100 x razmisle pa onda tek donesu neku odluku?
One koje su bogate ili se bogato udaju.Posle mogu da kupe muza kakvog hoce.Gde si ti tu?A koje zene bolje prolaze u zhivotu one spontane ili one sto 100 x razmisle pa onda tek donesu neku odluku?
mnogo toga ne bih uradila da sam puno razmišljala ...
strah sputava
glasam za spontane
ispoštuj dobru kartu kad naiđe
ove koje idu glavom kroz zid... moja seka npr... ja dok smislim sta cu i kako cu ode voz
One koje su bogate ili se bogato udaju.Posle mogu da kupe muza kakvog hoce.Gde si ti tu?
Ja sam se samo jednom u zivotu vozio vozom![]()
nisi nista propustio... malo se vozis pa kad se smoris izadjes i trcis uporedo s njim, pa udjes da odmoris i sve tako![]()
nisam bogata al sam vredna
a ja 1000x razmislim pre nego shto odluchim i dosta bogatih mushkaraca postali su muzhevi spontanih zhena
dzebiga
Putovali smo na relaciji Pancevo-Bela Crkva.
Put je trajao toliko dugo da sam mogao cepelinom da odem u Nikaragvu![]()
da povalis goozatu crnkinju i da se vratis istim nazad![]()