a .. ovaj

Pretpostavljam da je tako, jer sam ja od ovih sto iljadu puta promisle, pa kad toliko razmiljas o svemu, onda i svemu mozes da nadjes sto mana i razloga da odustanes. I tako, em se nerviras, trosis energiju, em cesto nista i ne uradis. I ako uradis, onda se posle mislis.
Ovo spontano je lakse i nema stresa, a pretpostavljam da spontani ljudi i kad se zaebu manje se jedu zbog toga.

A koje zene bolje prolaze u zhivotu one spontane ili one sto 100 x razmisle pa onda tek donesu neku odluku?

Ako su glupe, ili su baksuzi, nebitno je da li su spontane ili analitičarke.
(Ja sam kombinacija: analiziram do bola, donesem odluku, ali je retko kad sprovedem u delo - uvek desi nešto neočekivano, i mora da se reaguje u trenutku. Tj. uglavnom znam gde sam krenula, ali često ili ne stignem, ili stignem, ali zaobilaznim putem.)

Кроз врата боље прођу тање, мање обимне, а овако, у животу, смерне које нуде, а не траже директно, него се служе високом дипломатијом, то су врло мудре жене које умеју са мушкарцима. Могу да буду тоталне глупаче, али им добро иде.

nisi nista propustio... malo se vozis pa kad se smoris izadjes i trcis uporedo s njim, pa udjes da odmoris i sve tako :lol:

Putovali smo na relaciji Pancevo-Bela Crkva.
Put je trajao toliko dugo da sam mogao cepelinom da odem u Nikaragvu
Ghelyon.gif

normalno, bogati muskarci su takvi jer stalno rizikuju a sponatne zene takodje puno rizikuju, pa imaju zajednicke tacke - aktivni su i reaktivni, seku kad treba, ne sede u cosku cekajuci da se nesto desi.
al' sad pitanje je sta je kome "dobro prosla u zivotu" - nije isto iz tvog i mog ugla gledano sigurno.

Back