A osim krstarice i......

Kad idem popodne u skolu kao sto ce biti ove nedelje situacija je ovakva.

Ustajem u 8
Sredim se,odem na ples.
Vratim se oko 10,jedem,dodjem ovde na krstu.
Blejim do polaska u skolu.
Vracam se u 8,veceram,procitam sta imam za sutra i blejim na krsti do 2.

Zanima me kako vam prodje prosecan dan, zbog cega ste toliko cesto na krstarici, i da li vam roditelji cesto pricaju oslepeces od tog interneta....:ok:

Evo pocecu...
Skola mi pocinje u 8, ja ustanem oko 5-6 da bi bio na krstarici
Uradim u kupatilu sve sto se radi kad se ustane :mrgreen:
Odem na komp, i kuckam do sedam,onda se spremim za skolicu,u skoli se smorim.
Vratim se kuc, ako pada kisa pogledam neku seriju ili film do 8, ako ne padne odem do brata,ili bilo gde...opet na krstaricu, veceram
pustim sestru 20 minuta na net, tad se kupam, vracam se na net...spavam
Paznja...ovo je prosecan skolski dan, ne vikend, ne raspust!

Au! Ustajes u 5 radi foruma? :dash::dash::dash:

Odem na komp, i kuckam do sedam

rucam pa odmah na net do 3 ili 4 popodne

u 8 opet na krstaricu, veceram

tad se kupam, vracam se na net.

Drago djete,imas li ti neki zivot,druzis li se izlazis li sa prijateljima? Zivot nije net....forum je samo zabava u slobodno vrijeme,a ne da ti slobodno vrijeme postane virtuelno....

Zanima me kako vam prodje prosecan dan, zbog cega ste toliko cesto na krstarici, i da li vam roditelji cesto pricaju oslepeces od tog interneta....:ok:

Evo pocecu...
Skola mi pocinje u 8, ja ustanem oko 5-6 da bi bio na krstarici
Uradim u kupatilu sve sto se radi kad se ustane :mrgreen:
Odem na komp, i kuckam do sedam,onda se spremim za skolicu,u skoli se smorim.
Vratim se kuci, rucam pa odmah na net do 3 ili 4 popodne, ako pada kisa pogledam neku seriju ili film do 8, ako ne padne odem do brata,ili bilo gde...opet na krstaricu, veceram
pustim sestru 20 minuta na net, tad se kupam, vracam se na net...spavam
Paznja...ovo je prosecan skolski dan, ne vikend, ne raspust!

Imaš li ti društveni život? :neutral:
Hobi? Sem buljenja u kompjuter po ceo dan (i noć) :confused:

Ali pazi...moja sestra dodje u 10 uvece na komp, i ja od dosade idem odem da se kupam od
30/40 minuta..pa odem u dnevnu sobu...i tamo boravim dok tata i mama ne pocnu da pitaju
kako ocene, kako skola..bla bla bla...i gde cu nego u krevet
i tako ja legnem u 11 i probudim se u 5 veoma ispavan :mrgreen:

A pa onda u neku ruku i ima logike...xd

Nije bre! Kako može mozak normalno da ti funkcioniše sa pet sati sna?! Ne može!
I još to vreme provedeš na forumu? Mogao si da nađeš neki korisniji način da provedeš to vreme, ako već ne možeš da spavaš. Nije ni čudo što su deca svakom generacijom sve tuplja i tuplja. :neutral:

Skolski dan:
Ustajanje oko 6,lagano kafa s mojima,sredjivanje za skolu,ako stignem proverim net usputno
Iz skole stignem oko 2,ako sam umorna odspavam do 4 najkasnije
Sredim sobu,sat na netu i ako je lepo vreme bajk i u voznju sat,dva.
Opet odmorim kuci,ucim ako ima,uvece trening
Posle kupanje,citam nesto,na netu,napolju...to vec zavisi

U sustini sto se interneta tice preferiram da ga NE uplacujem,jer mi se cesto desava da zasednem duze nego sto bi trebalo i onda mi tako dobar deo dana prodje za dzabe.Vikendi i raspust druga prica.

a ja cu bas da opisem i raspuste i vikende kad ih svi ignorisu.. "kao" druga je to prica :mrgreen:
vikend-ustanem kasno
jedem,vozim bajs sa ortacima do nekih 5-6 uvece.. onda jedem kuci i napolje pijancim ili blejim do 1.

leto-u selu sam uglavnom
ustanem ranije,nekako mi prija..oko 9
naranim zivinu,stoku,kerove,macke,ovce
idem do druge babe da jedem
odma na jezero.. i tamo ponekad ostanem ceo dan
jedem posle,i napolju sam do 3
ako potrefim kucu dobro je
ako ne,i to je dobro posto sam kod ujaka uvek:mrgreen:
on me razume,i oprosti ;)

Poslednja izmena:
Sad kad sam na raspustu...ustanem oko podne,jedem,budem na netu 2-3 sata...
odem napolje,nahranim jedno pa drugo kuče,igram se s njima
onda na tenis,odbojku ili odem u šetnju
kući dođem oko 9-10
istuširam se,gledam tv ako ima nešto pametno
ako sam raspoložena(a uglavnom nisam)uradim 15-ak zadataka za prijemni
opet malo na net pa na spavanje
sutra opet ustajanje u podne.......

od petka stupa letnji rezim rada. :super:
ustajem u 1,mrtav umoran od spavanja,sedam na fotelju i odmaram dva sata,za to vreme pregledam poruke ovde,na netu,citam horoskop i novine,igram erepublik i popijem kafu! U 3 ide dorucak,smaranje do 5 (gledam u zid ili zagledam predmete na stolu ili razmisljam o necemu),onda me ili keva upregne da sisam dvoriste koje je kao fudbalski stadion ili me matori zove da ga vozim u selo da pomazemo dedi i babi,oko 7 rade se vezbe do pola 8,8,onda net ili tv do 3,nekad ako sam neraspolozen napijem se kao svinja kuci i pred spavanje pola stata razmisljam i svake veceri zapazim nesto neobicno! Sinoc sam izvalio posto svake veceri kada legnem da spavam imam osecaj da cu se probuditi ziv,da li se takav osecaj ima u starosti? A onda su usledili tripovi sta ako u snu riknem? Kako je to fegetski,necu videti gosn Smrt,bas bi bilo lepo da jos malko ostanem budan ipak ko zna sta ce biti sutra itd! jedini dan koji volim u nedelji je petak,tada ili idem u grad ili odem na kupanje na reku ili bazen! Izuzetak su dani kada izadje novi Stalker ili sl i tada je igranje do smrti,nema prekidanja dok ne obrnem!

Back