А од Сороша 450 евра ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Ауторска тема ..

Сретнем тако једну школску другарицу, након дужег времена и кренемо са причама , класика , како си и итд..и каже ми она да јој је брат развио супер бизнис у једном мањем граду у унутрашњости.. да сада не износим име града ..Каже главни извор прохода су протести сваке суботе .

Каже да им је супер , брат покупи целокупну родбину , доведе их на протест ..скупи се њих неколицина , одрже говор ..попљују Вучића , власт ,покојног председника и од Сороша 450 евра сваке суботе ..

Испрва нисам могла да верујем ..али она каже да је тако ..после сви поделе новац и лепо свако својој кући ...Каже када буде било више људи добиће више пара ..ето..

Izgleda da je pametnije biti normalan čovek nego radikal

Не знам у ком смислу је боље ..мислим за нормалног човека је сигурно боље да ради по убеђењу а не искључиво за новац ..али , ето видиш нпр ти се не слажеш са мојом констатацијом.

Када би имали неку ЕКИПУ КОЈА БИ ПРАТИЛА ТОКОВЕ НОВЦА И ТО ЈАВНО ОБЈАВЉИВАЛА КАДА СУ У ПИТАЊУ НВО И ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ - МНОГО ТОГА БИЛО БИ ЈАСНИЈЕ СВИМА............

Pa 450 e svake subote je fina parica.

то је за унутрашњост и говорник није баш толико познат ..мислим јесте на локланом нивоу ..али је смрад ..па се нико ни не прикључује ...него колико тек добије Бошко или Лека
а тек Сергеј ..нису то мале паре ..

Ауторска тема ..

Сретнем тако једну школску другарицу, након дужег времена и кренемо са причама , класика , како си и итд..и каже ми она да јој је брат развио супер бизнис у једном мањем граду у унутрашњости.. да сада не износим име града ..Каже главни извор прохода су протести сваке суботе .

Каже да им је супер , брат покупи целокупну родбину , доведе их на протест ..скупи се њих неколицина , одрже говор ..попљују Вучића , власт ,покојног председника и од Сороша 450 евра сваке суботе ..

Испрва нисам могла да верујем ..али она каже да је тако ..после сви поделе новац и лепо свако својој кући ...Каже када буде било више људи добиће више пара ..ето..
Ajde sto ona laze, nego sto si ti paglu da verujes

Када би имали неку ЕКИПУ КОЈА БИ ПРАТИЛА ТОКОВЕ НОВЦА И ТО ЈАВНО ОБЈАВЉИВАЛА КАДА СУ У ПИТАЊУ НВО И ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ - МНОГО ТОГА БИЛО БИ ЈАСНИЈЕ СВИМА............
па то је проблем јер их закон о НВО штити ..али то што говоре против државе , власти ..то је оно ..јел демократија ..
него се сада спремају да регинално иду да с.еру ..по регији
каже да ће више пара да добију ..тренутно се спремају за неку врсту турнеје по бившим нам републикама где ће да говоре осим против власти и против народа ..
оно типа Срби кољачи , Срби криви за све ..каже а то се тек добро исплати ..

хоћу да кажем да је покрет 1 од 5 милиона посатао нека врста бизниса

А од другова и другарица комунисткиња.... дугови... дугови....дугови... још их отплаћују генерације

Још му Сорош дође и као Робих Худ који отима од комуниста и даје их антикомунистима

Него тема.... па није по правилнику другар'це комунисткињо. Не мож' тема са рече ми један чо'ек да је тако и тако

То ни у ваше време није могло... ишло се на голи оток за так'е ствари

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back