A NE ZNAM...

...da mi bar netko kaže...mani se svega...ostavi to za neke mlade nade, za neke nove ljude...pusti ta piskaranja, ta nadanja..pusti sve to k vragu..i odustani...nije vrijedno spomena...MOLIM VAS NEKA MI NETKO KAŽE DA JE SVE OVO GLUPOST i da je sve uzalud...ja sama ne mogu da shvatim...ili neću...ne želim...hoću da mi netko kaže da su to sve same gluposti i da čovjek ne treba čekati svoju pravu i jedinu ljubav...da se ona dogodi samo nekima...ponekad ..a mi ostali samo možemo čitati knjige,romane...pjesme...slušati sve te glupo romantićne pjesmice...ja želim da mi to netko kaže, netko tko je razuman...tko stoji čvrsto na zemlji..molim vas,,,bilo tko...jer, ja...ovako sama...ne mogu to da shvatim dok se još uvijek nadam da negdje postojiš samo za mene...

naravno da postoji...:D

samo se nemoj zatvoriti u kući i čekati da uđe kroz dimnjak ili slično...tamo je on, vani...Dušica kao ti će ga sigurno prepoznati.

"Od svoje sreće ne možeš pobjeći."

Ovo su riječi moje bake.

Najlepse ljubavne pesme ne nastaju iz ljubavi,nego iz tuge. Tako da ..nije lako pesnicima:). Zivi kao da velike ljubavi ne postoje,tako ces izbeci razocarenja i frustracije ,a kad te strefi - bar ces se lepo iznenaditi:)

Nadaj se ali u sebi, ne razmisljajuci puno o tome...jer dok ti svaki dan ocekujes da ce se nesto desiti, nista od toga...Zivi , radi, disi i uzivaj u zivotu a ljubav uvek iznenada dodje...Dok cekas, iznenadjenja nece biti...:ok:

Nisam jedna od onih koji će ti to reći,a mislim da čvrsto stojim na zemlji :).Ljubav te negde čeka na isti način na koji ti čekaš nju.Pokreni se i potraži je ....tvoju ljubav niko drugi uzeti neće :)

Back