a moje srce je pile......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad_LupimLupim:
Tja nista specijalno, dok je to u svrhu zabave... Nece da valja taj rad sto se pronalazis u nekim stihovima, malo ovde malo tamo, sve se na kraju pocinje da izgleda ko spanska serija i beskrajna i beskorisna patetika.

sram da te bude! tako pricas o kraljici majki, najvecoj estradnoj zvezdi sa nasih prostora! kada je bila u pritvoru, plakao sam dok je nisu pustili jer sam znao da pesmu ne mogu da zatvore ona ce uvek naci put kroz resetke i odleteti u slobodu do nasih srca......

@ crazy malena

samo napred duso, slusaj je i dozivi njene pesme kako treba! uz tebe sam!

crazy_malenaaa:
Nijedan nije ti bio ni blizu ,niti ce ko...A ja sam sa svakim otisla predaleko...Al ne stignes nigde kada te slome ,a sruse ti sve....................
Moj zivot u 3 recenice......Tuzno.

Чек, нешто не штима! :roll:
Зар ниси ти она што ломи мушка срца, па сви пате за њом, а она само ужива поигравајући се без осећања?

HEMI 426:
sram da te bude! tako pricas o kraljici majki, najvecoj estradnoj zvezdi sa nasih prostora! kada je bila u pritvoru, plakao sam dok je nisu pustili jer sam znao da pesmu ne mogu da zatvore ona ce uvek naci put kroz resetke i odleteti u slobodu do nasih srca......

@ crazy malena

samo napred duso, slusaj je i dozivi njene pesme kako treba! uz tebe sam!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koja tebe muka natera vamo :P

NevenaBGD:
:roll: c hellen kako bre ne kontas....c....ijao:roll: samo me zanima na kog zeljka te podseca ha ha i sta??? MIslis Raznatovic Zeljka Arkana?

Упс, па нисам баш нешто у тим токовима....признајем! :?
Ал једној ломилици мушких срца свакако не пристаје да се пали на овакав текст! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back