a moglo je bolje..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e andjo aj leba ti ne sviraj
aj ti prvo blago meni odvoj se od te porodicne sise, nadji decka, pa se onda vencajte, pa izgradi sa njim ceo zivot, odrasi brat, pa polagano za deset petnest godina braka dozivi da ti taj isti muz dodje i kaze e znas zaljubio sam se u drugu hbg ocu razvod
pa kad se dignes sa poda posle prvog udara vristanja dodji procitaj svoje gluposti koje ispaljujes na temi, jel moze tako...valjda ce krste biti i tad :lol:

brate kad se neko uhvati ko pijan plota da truca a veze sa vezom nema o temi, aman ja ne idem na astrofiziku da lupetam jer ne znam

Da,bas to.
U svakom slucaju je gubitak. Ta osoba ode iz tvog zivota i vise se nikada nece vratiti na taj nacin, iako je ziva i postoji tamo negde ali u nekim slucajevima i kada je ziva, mozda se nikada vise necete videti ni cuti, pa i nema neke razlike za tebe da li je neko zaista ziv ili ne. Kod razlaza, osoba se pored gubitka suocava i sa osecajem odbacenosti, nezeljenosti (a toga nema kod smrti) sto je veliki atak na psihu koja to treba da prebrodi i opet da izgradi samopouzdanje i da ne dozvoli da je takvo iskustvo obelezi u buducim odnosima. A isto tako prezivljava kraj zivota koji je do tada postojao, nema vise osobu koju je imao (i nikada vise u tom obliku), tako da, koliko god surovo i odvratnp zvucalo, moze biti da teze padne takav kraj, nego smrt partnera. I to nema veze sa egoizimom, nego sa emocijama sa kojima neko mora da se suoci u tom momentu.

Ја сам мислио да си ти малчице зрелија особа...:D

uginula mi je maca:(
nisam znala da ce toliko da me pogodi njena smrt
pokupla sam njeno telo od veterinara, razgovarala racionalno o tome sta je i kako je
stavila je u gepek auta, da je dovezem kuci i sahranim
i suze su samo grunule
plakala sam od dedinja do kuce..placem i dalje
ja necu, a suze idu same samo kad je vidim na slici

kako se nosite sa onima koji nam nedostaju, do juce su bili sa nama i sad ih nema
da li zalite za necim sto niste, a mogli ste da uradite
tema se ne odnosi samo na zivotinje

zile :heart: neke macke odlaze u raj

...ne znam sta je reako veterinar, ali po tvom pisanju i opisu imam utisak da je maca bila pod velikim stresom od toliko pasa oko sebe,
i da je to jedan od razloga sto je tako naglo propala i na kraju uginula.....nama je macak tako izgledao kad je bio pod stresom jer je bio
puno sam u toku dana, kad smo mu promenile mesto boraka oporavio se potpuno....ziveo je doduse kratko i poginuo tako sto je bukvalno
skocio pod tockove automobila u jurnjavi za nekom macom...ali bar nam je uteha da je otisao, a nije se mucio..Simče :heart:

...zao mi je :(

...borim se kako moram, nekad pacem danima, nekad cutim ne izlazim iz kuce, nekad se svadjam...zavisi, o cemu se i o kome se radi...

Ja sam sinoc spavala sama u sobi,prvi put nakon 10godina. Nakon uginuca Mekanog koji je 10 godina neprestano spavao u mojoj sobi pre 40 dana,Beki je nasledio to da macka mora da spava u mojoj sobi jer se ja nekako osecam usamljenom kad nema nikog u sobi. Ali sinoc je Beki otisao na tavan i nije silazio do jutros tako da sam ja prespavala sama,plakala jer mi je Mekani zafalio.. znao je da se ususka uzame,da se uvuce pod pokrivac i da spava uz moj stomak ( tako me zimi grejao),i celu noc bi prespavali zagrljeni tako. Sanjala sam Mekija mog Bog da mu dusu prosti,jutros plakala kad sam se trgla iz sna. Strasno mi nedostaje. Navikla sam punih 10 godina da me on ceka na prozoru ujutru u 07h od kuhinje ili da ceka u sobi da mu otvorim vrata i dam da jede. Tuga velika. Uvek mi zastane knedla u grlu kad pisem ili pricam o njemu. Bio je macji andjeo :andjeo:. Dok je Beki mali djavolak :evil:.

...ne znam sta je reako veterinar, ali po tvom pisanju i opisu imam utisak da je maca bila pod velikim stresom od toliko pasa oko sebe,
i da je to jedan od razloga sto je tako naglo propala i na kraju uginula.....nama je macak tako izgledao kad je bio pod stresom jer je bio
puno sam u toku dana, kad smo mu promenile mesto boraka oporavio se potpuno....ziveo je doduse kratko i poginuo tako sto je bukvalno
skocio pod tockove automobila u jurnjavi za nekom macom...ali bar nam je uteha da je otisao, a nije se mucio..Simče :heart:

...borim se kako moram, nekad pacem danima, nekad cutim ne izlazim iz kuce, nekad se svadjam...zavisi, o cemu se i o kome se radi...

kako odjednom pod stresom posle 14 godina....i kako svih tih godina nije bio pod stresom a sad odjednom jeste :dontunderstand:

Mozes lako da sprijateljis psa i macku,samo ako znas.
Ja imam 2 macke i 2 psa.Jedan pas je odrastao sa njima kao stene,
a drugi,mesanac pita se prilagodio odmah prvi dan
a dosla je kad je imala godinu dana.
A inace ima jako tesku narav,napadacku sto se tice drugih ljudi i zivotinja

nije stres, ovaj mali jeste dosao skoro, ali sa ostalim psi ase sazivela..i sa ovim malenim je
veterinar me pitao da li zelim da je otvori, pa da budemo sigurni sta je
meni to stvarno nista ne znaci, zileta da mi vrati nece
ona nije jela sigurno sedam dana skoro nista..par zalogaja svezeg mesa koje smo joj dale sestra i ja i to je sve
zadnaj dva dana je povratila pno vode i usirenu krv..vet pretpostavlja da je neki agresivan oblik karcinoma bio u pitanju jer su joj rezultati analize krvi sa vrlo malim odstupanjima
nesto je bukvalno pojelo za nedelju dana
jadna moja zile

nije stres, ovaj mali jeste dosao skoro, ali sa ostalim psi ase sazivela..i sa ovim malenim je
veterinar me pitao da li zelim da je otvori, pa da budemo sigurni sta je
meni to stvarno nista ne znaci, zileta da mi vrati nece
ona nije jela sigurno sedam dana skoro nista..par zalogaja svezeg mesa koje smo joj dale sestra i ja i to je sve
zadnaj dva dana je povratila pno vode i usirenu krv..vet pretpostavlja da je neki agresivan oblik karcinoma bio u pitanju jer su joj rezultati analize krvi sa vrlo malim odstupanjima
nesto je bukvalno pojelo za nedelju dana
jadna moja zile
....:sad2:

To znači da si vredna domaćica i baš sam ( prijatno ) iznenađen iako sam znao da su Hrvatice ( ili Srpkinje iz tih krajeva ) veoma uredne žene.

Eto, nemaš pomoćnicu ( pa ti ništa ne fali ), sad nemaš ni mačku a i šta će ti...

PS - kučići rulz

:neutral:

Jesi li dobro?

- - - - - - - - - -

Mozes lako da sprijateljis psa i macku,samo ako znas.
Ja imam 2 macke i 2 psa.Jedan pas je odrastao sa njima kao stene,
a drugi,mesanac pita se prilagodio odmah prvi dan
a dosla je kad je imala godinu dana.
A inace ima jako tesku narav,napadacku sto se tice drugih ljudi i zivotinja

Moji psi i mačak se redovno umiljavaju i paze jedno na drugo. Čim naiđe neka druga mačka odmah brane mačora, ali zato dopuštaju njegove ljubavnice :mrgreen:

Nema dve najlepse macke.
Mti.

Zbog neodgovornih vlasnika u okolini preseli su mi kucni ljubimci.
Ne zanimaju me u smislu da ih imam.
Bila sam okruzena njima kao mala i dok sam odrastala jer su ih drugi ljudi imali.

Moji nisu hteli tu odgovornost,bili u pravu.
Ne zelim je ni ja i znam da sam u pravu jer to kosta,zahteva vreme,strpljenje,ludacku odgovornost.

Terorisu nas komsijski ljubimci i dozivljavamo kolektivni siz zbog toga.
Neodgovorni vlasnici su zlo.Ne mozes im nista jer gledaju sa visine kao "zli ste ljudi jer vam smeta moje ljubimac" - zabole ih sto nas terorise to bice.Para za tuzbu nema.

Smrt dragih ljudi i onih sto su mi obelezili odrastanje mene ostavlja sve usamljeniju i usamljeniju.
Kao da sam sama na svetu.

Juce sam zgazio macku kolima.Malo crno mace... :sad2:
Pre neki dan zeca sad macu.
jel se osetjaš bezveze ?
mene ovi zapnu gazi gazi...jebbala ih zečetina da ih jebbe...ko da će crknu ako ne probaju čorbu od zeca...misim jaka muda...neću da gazim...i najčešće stanem, ugasim farove i sačekam da ode sa strane u livadu
a jedno veče sam brojao...21 komat...pre 4,5 god...da sam gazitelj ko oni naravio bi zalihe za celu godinu il bi sleteo u neki jendek jer je poznato da zec oće da zajebe vozača

jel se osetjaš bezveze ?
mene ovi zapnu gazi gazi...jebbala ih zečetina da ih jebbe...ko da će crknu ako ne probaju čorbu od zeca...misim jaka muda...neću da gazim...i najčešće stanem, ugasim farove i sačekam da ode sa strane u livadu
a jedno veče sam brojao...21 komat...pre 4,5 god...da sam gazitelj ko oni naravio bi zalihe za celu godinu il bi sleteo u neki jendek jer je poznato da zec oće da zajebe vozača
:heart:

tako sam s jednim debilom radio noćnu, normalno zečevi počeli da iskaču i on meni gazi ga...ja usporim, on prođe...što ga ne zgazi ? ja iskuliram
sledeći izađe...gazi ga bre...gazi ga...
meni puče film...neću da ga gazim jebbote
i otad mi se skinuo
i više me niko i ne tera da gazim zečeve jer svi znaju da to ne volim...ne samo zečeve, ni puževe, ni gliste...ništa ne gazim

Back