- Poruka
- 2.998
A ko je izveo 5 oktobar? Prakticno preko noci je od Srbije napravio normalnu zemlju.
Za dve godine vladavine vratio zemlju u svetske tokove

e bas to i ja pricam.
ko je izveo 5 oktobar treba i da odgovara.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je izveo 5 oktobar? Prakticno preko noci je od Srbije napravio normalnu zemlju.
Bice da nije pristao da im bude predsednik pa ga zato ukokali.Ni jedan ne moze da prismrdi zoranu........covek je bio predsednik vlade kakvog se amerika ne bi postidela................
Ali za balkansku vukoyebinu , nisu pametni, obrazovani, elokventni, elegantni.......
srBska verzija uspesnog domachina je : zadrigao kao Seselj, nekulturan kao velja, lopina kao miskovic, elegantan kao Vjerica , demagog kao Aca, i naravno , glup kao qraz........
radikali i domachini u takvom vide sebe, i takvog glasaju da ih vodi........![]()
To da je hrabrost platio glavom stoji, a što se ostalog tiče... molim te navedi neki primer.. ne mogu nešto da se setim po čemu je on to najbolji premijer u istoriji Srbije?
Е,ако је дао живот да би толики људи били обесправљени и шутнути на улицу,а предузећа отишла у бесцење,онда боље да се није ни родио.
ПС
Тема...
Више поштујем Чеду,јер јавно износи своје ставове,које Борис Тадић прикрива јер нема храброст да их саопшти(иако се резултати поклапају са Чединим жељама).
vidi ti dezertersko smece sto mu viri glava iz minhenske javne klonje, kako druge proziva za bezaniju![]()
Djindjic je najveci sin nasih naroda i narodnosti i naravno da nikakva poredjenja ne dolaze u obzir.
Pa bolje mu je bilo da je sedeo u Srbiji a ne u Nemackoj dok su nas bombardovali pa da ga eventualno i trefila bomba pa bi bilo dostojanstvenije nego sto je ovako izgubio glavu.Hrabrost,hhhhm?
a dobro gospodzo brate ondak se izvinjavamUuuups,izvini,zaboravila sam da napomenem,da sam i ja u ono vreme bila vodja opozicione stranke,u koju se uzdala naivna decurlija,tik uz Djinjica,zajedno pili kaficu u Minhenu......![]()
A sto ti ne sedis u Srbiji nego si zapalio u Nemacku?Zar nisi patriota?