goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Pa kapiraš on ima neke glumačke kvalitete do određene mere...Ima mnogo gorih...Tako da....Kad kuća gori teško da možeš da dovodiš goste i da im se hvališ njenom izgradnjom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LoL, mozda i hoces jednoga danaSto se tice glumaca, nisam siguran, ali trazio bih mladje talente.
Ukratko poceo sam sa pisanjem knjige, tj. ako se moze tako nazvati. Forma je malo drugacija. Bice u obliku nekih serija i anima, znaci sve povezano, ali svaka glava je za sebe. Uglavno se sledeca nece nadovezivati direktno na prethodnu, ali neke sigurno hoce, jer ce radnja to zahtevati. To je zato sto bih najvise i voleo da vidim seriju po ovoj radnji, a bogami i anime. Bio bi i dobar film i to je razlog zbog kojeg cu ovde staviti nesto o radnji.
Sedamnaestogodisnjak se seli iz jednog grada u drugi, prebacuje se u drugu skolu. On je odlican djak i jasno mu je stavljeno do znanja da ce biti u najboljem, najtisem i najcudnijem odeljenju. Glavni lik pati od trauma, posto je gledao kako mu ubijaju roditelje. Konstantno ima nocne more. Od kada je dosao u ovaj novi grad (bice to neki manji gradic u ko zna kojoj drzavi) nocna mora se promenila. Sanja kako trci kroz sumu za nekim, ne zna za kim, vidi samo ljudsku figuru. Saplice se o neki kamen (mozda tako ne izgleda ali je jako bitno), ustaje i nastavlja da prati nepoznatu osobu. Izlazi na proplanak, odjednom se oko njega stvara vise osoba, svi nose maske na kojim su iscrtrani motivi besa i tuge, okruzuju ga, prilaze mu i odvalce ga ispod zemlje. Tu se budi. Njegovo novo odeljenje je ,kao sto je i cuo, krajnje neobicno. Svi cute, slusaju na casu. Niko mu nije pozeleo dobrodoslicu, apsolutno kao da ga nema. Tek negde malo kasnije ce se sprijateljiti sa jednom devojkom iz tog odeljenja koja ce mu otkriti zastrasujucu tajnu. Jedna ucenica iz tog odeljenja je pre godinu dana nestala, niko ne zna sta se s njom desilo. Mislice da laze, ali ce ipak istraziti. Ubrzo ce se toliko pribliziti istini da ce postati pretnja nekome (Kome necu otkriti). Otkrice da i njegova prijateljica nije bila najiskrenija sa njim. Shvatice da su snovi koje sanja od kada je dosao u ovaj grad neka vrsta vizije koje mu salje nestala devojka. O cemu se radi saznacete verovatno kroz moj blog, posto planiram svaku glavu da stavim ovde na blog, a i na sajt DeviantArt (bice i na Engleskom). Bice to mnogo posla, ali potrudicu se
![]()
Nisam sigurna kakva bi radnja bila, i da li bi uopste postojala radnja filma koja bi se mogla opisati na tradicionalan nacin, ali znam da bih se mnogo igrala kamerom. Najveci deo filma bio bi sniman tako da izgleda kao da glavni lik gleda; kao na pocetku Enter the Void, ili The Diving Bell and the Butterfly, da se oseti svaki treptaj i svako pomeranje zenice glavnog lika. Mislim da to zovu subjektivni kadar. Nisam sigurna, laik sam. Ali znam da bih tako snimala. I verovatno bih na to dodala misli osobe koja gleda. Neke stihove. Neke strahove.
@akutasame
Previse depresivnih tinejdzera u filmu,devojka prohoda?(jedino ako je meksikanka)
http://2.***************/-jigWi0Ay0sg/TWVW1e529kI/AAAAAAAAAiA/w6JP5FHXMns/s1600/pathetic.jpg
Super su ti filmovi sa depresivnim tinejdžerima, obično imaju najbolji saundtrak.