Ja imam u glavi jedan veliki film iz mozda 6 dela a izmedju svaki film bi se radnja odvijala u serijama od 10 epizoda...
Znaci film 10 epizode pa opet film itd...
To bi bilo nesto ovako sf, horor, fantazija, drama, misterija, avantura...
Ne znam koji bi naziv za film dao a da bude odgovarajuci, verovatno kad bih lepo sve napisao pa tek onda?
Jednom sam napisao 4 poglavlja to je otprilike popunilo 50 i nesto straanica i bas sam imao volju da sve to lepo napisem i moj brat je reinstalirao windows i sve je otislo u pm...
I posle naravno da me mrzelo sve opet a ja sam se zeznuo zato sto sam sve cuvao u my documents i sve ode u pm...
Ne znam koju bi glumacku ekipu doveo nisam o tome razmisljao...
Film bi bio veoma napet i ozbiljan sa krvavim mracnim scenama, kao i muzika...
Film pocinje kao intervju gde jedna novinarka koja putuje svetom, zapisuje iskustva ljudi koji tvrde da su doziveli nesto natprirodno.
Ona vodi razgovor s jednim momkom koji opisuje svoj zivot i njegova iskustva i on joj polako otkriva da je nesto vise od coveka svoju najvecu tajnu...
Ne bih mogao ukratko da opisem radnju jer ima mnogo toga sto ne bih voleo da izostavim pa je bolje ovako...
Eh i dan danas me zao sto sam izgubio sve sto sam pisao ali ok je, ko bi to citao osim mene

Ne znam samo koliko je to bilo dobro sto se pravopisa tice, mislim da sam imao dovoljno gramatickih gresaka
Evo nekoliko sountracka koja bi ubacio u film