a kako zavesti musku VAGU?

Zana:
Babe:
Ja sam mnogo volela jednog skota vagu, a on je samo video moju guzu i to kako da mi ga gurne. I ako neko misli da su blizanci dvolicni gadno se vara.... Mislim kako momak moze da ti se bukvalno kune da imas najbolje dupe na svetu, a onda da se posle nekolko meseci smuva sa curom za koju je obla pozadina nepoznat termin???

Pa i meni je moja vaga pricala da imam najlepsu guzu, pa je smuvao ribu koja uopste nema guzu i bio s njom 2 godine! Zato sam rekla u jednom od mojih postova da tu nema pravila.
nesretne zene! nije moguce da verujete muskim pricama hahahahahahaha
hahahhahahahaah koje ste bre vi pacenice! lol
odmah na odstranjivanje viska dupeta!

antihrista:
Zana:
Babe:
Ja sam mnogo volela jednog skota vagu, a on je samo video moju guzu i to kako da mi ga gurne. I ako neko misli da su blizanci dvolicni gadno se vara.... Mislim kako momak moze da ti se bukvalno kune da imas najbolje dupe na svetu, a onda da se posle nekolko meseci smuva sa curom za koju je obla pozadina nepoznat termin???

Pa i meni je moja vaga pricala da imam najlepsu guzu, pa je smuvao ribu koja uopste nema guzu i bio s njom 2 godine! Zato sam rekla u jednom od mojih postova da tu nema pravila.
nesretne zene! nije moguce da verujete muskim pricama hahahahahahaha
hahahhahahahaah koje ste bre vi pacenice! lol
odmah na odstranjivanje viska dupeta!

Pricaj ti sta hoces, ali on meni i posle 3 godine poznanstva prica da imam najlepsu guzu koju je on video.
Sad, naravno da nije guza jedino sto ga interesuje. Nece sigurno biti samnom samo zbog moje guze. Decku je ta devojka ocigledno iz nekog razloga vise odgovarala cim je bio s njom tako dugo.
I hvala na komplimentu za to "PACENICE"... Cccc strasno!!!!! Hoces da nam kazes da svi muskarci, sve lazu. Ceo zivot tako? :?: :roll:
Komentar ti je ocajan!

Ma sve zavisi. Meni licno (a ja sam vaga ko jos ne zna) ako se devojka svidi svidela mi se ako mi se ne svidi ma moze da skoci s mosta kad mi se ne svidja sta sad ja tu da radim, a ne volim varijante na jedno vece i tako da ispunjavam devojkama zelje da budu sa mnom. Dakle, ako mi se devojka svidja moze sve ali ako mi se ne svidja sta sad ja da radim. A sti se dice tipa devojke imam neku smernicu ali naravno nikad necu reci da necu da budem s devojkom jer nema dugu ili kratku kosu i sl. uglavnom bitan mi je opsti utisak sve zajedno spakovano u jedno ako mi se svidja svidja ako ne...

:klap: pa ti onda skoci s' mosta!

I ja imam isti problem rekao mi je da mu se svidjam i stvarno verujem u to ali je jako neodlucan..Da li davanjem kompimenata mogu nesto postici..ne znam vise sta da radim..jako mi se svidja i ni9je mi vazno sto nije kao maneken volim ga i nne znam kako da ga navedem da mi veruje :(

Back