A kako ste vi docekale 25. rodjendan???

Malecka sto sivim osenci svoj post? Nisi se valjda rodila i odmah uletela u 25? Imas zivot iza sebe i jos dosta ispred!
Za 4 meseca punim 27. i jos nisam pocela da padam u neku frku zbog godina.
Faze u zivotu odmeravam prema nekim drugim stvarima a ne prema godovima...

Eh 25-ti........bese to pre nekih 8 godina.Ta godina mi je bila posebno lepa......cekala sam bebu.Znam da sam proslavila taj 25-ti sa muzem,stomacicem,i drustvom......ma bilo je ludo.
Ja sam se osecala nekako cudno.Valjda sto eto vec punim 25,mada mi to nije delovalo tada mnogo,i sto ulazim u jedan novi zivotni ciklus.......sto cu biti mama.A 30-ti mi je bio uzasan......

Kedi:
Malecka sto sivim osenci svoj post? Nisi se valjda rodila i odmah uletela u 25? Imas zivot iza sebe i jos dosta ispred!
Za 4 meseca punim 27. i jos nisam pocela da padam u neku frku zbog godina.
Faze u zivotu odmeravam prema nekim drugim stvarima a ne prema godovima...

~ hmmm.. da. u pravu si..! previse ali previse mozgam. uporedjujem se sa osobama sa kojima u stvari ne bi trebalo da se uporedjujem. tetka mi pricala kako je u mojim godinama vec bila udata i tako.. keva takodje, starija sestra isto /keva i sestra nisu pricale, nego su se isto udale do 25 ;)/..
hmm, al eto moja super drugarica 2 meseca mladja je uspela i da se razvede. tako da mene valjda to tripuje.

superiska mi kad cujem da ima ovde forumasica koje su uspele da rode bebironce oko 25. ja bih bas volela, ali mi iz trenutne perspektive deluje nemoguce pre 27. kapiram da mi je trenutno fax, i da ocistim bar 1 godinu na prvom mestu. a to mi se cini predug period za cekanje.. ufff... ko sto rekoh - previse mozgam ;) ke sera - sera :D

Pa..tuzno nekako, umesto da uzmem dan odmora morala sam prva da otvorim firmu jer sam kurira nekog narucila par dana ranije i isti je dolazio odmah posle 7 pa bila ja tu ili ne bila. Bila je noc kad sam ustala.. i veci deo dana je bila noc... i kad su mi ostavljali buket i poklone na stolu, nisu ni znali da sam dosla pre svih jer sam bila u drugom kraju zgrade.
Proslava je bila mnogo bolja..rostilj, masa veselih faca koje pricaju mnostvo nekih jezika... al' opet

Back