A kako je bilo onima u Astri koju je udarila moćna Babićeva limuzina?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.394
Svi ste verujem čuli za strašnu nesreću u kojoj je poginula žena u zaustavljenom automobilu na naplatnoj rampi. Svi se odmah uhvatiše značajnog lika u autu koji je naleteo na njih. Većina medija je nesrećnu ženu koja kao što ćete videti lako može da ne bude jedina žrtva jedva i uzgredno pomenula. Jadno, tužno i sramotno. Zato sam odlučio da ovde sa vama podelim priču o njoj.

Pošla je na sahranu, a sada nju na večni počinak ispraćaju dva sina: Porodica poginule u sudaru sa Babićevim autom još u šoku

Žena je preminula na licu mesta, a njena sestra Mira nalazi se na aparatima za održavanje života. Stanika Gligorijević iz sela Debelica koja je nastradala juče kada se u automobil u kom je ona sedela na zadnjem sedištu, zakucala "škoda" u kojoj se nalazio Zoran Babić, za sobom je ostavila supruga Velimira (53) i dvojicu sinova, Milutina (20) i Aleksandra (18).

- Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. Moja Stanika je pošla na sahranu kod strica u selo Mrkvica kod Vladičinog hana. Autmobil je vozio Srđan Aleksić, a do njega je sedela Mira Aleksić, rođena sestra preminule Stanike - Velimir krši ruke, dolazi do daha i deluje potpuno izgubljeno.

- Srđan je dobro, moj paša, on je pušten kući. On kaže da je hiljaditi deo sekunde bio u pitanju kada je video automobil koji bukvalno leti na njih. Moj paša tvrdi da je taj automobil išao brže od 120 km/h - naveo je on. Da podsetimo, do nesreće je došlo kada je "opel astra" u kom se vozila nastrdala, stajao na naplatnoj rampi kod Doljevca i otpozadi se u njega zakucao automobil u kom se nalazio Babić.

Žena je preminula na licu mesta, a njena sestra Mira nalazi se na aparatima za održavanje života.

- Mi živimo od poljoprivrede, jedva smo sakupili novac za sahranu. Svi nam govore da tužimo krivca za smrt moje supruge, ali ne verujem da ćemo to učiniti. Mi nemamo novca za advokata - kaže utučeni suprug Velimir i pokriva oči rukama.

img-19c0f871bd39350ed3e69b6cca816667-v-830x0.jpg
554544-620x350.jpg
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...e-u-sudaru-sa-babicevim-autom-jos-u-soku-foto

Znači lako je moguće da i njena sestra umre, a i ako ne bude tako, dugotrajan boravak na aparatima svakako donosi trajne posledice. Ljudi, ne mogu da vam opišem koliko me je ovo potreslo. Oni nisu mogli učiniti apsolutno ništa da bi izbegli tragediju koja ih je zadesila.

Pre neki dan na relaciji Ns - Le sam izbrojao 6 pratnji pod rotacijom u povratku 5.

U EU drzavama kada vidim rotaciju to je uvek policija, hitna ili vatrogasci. Do sada nikad nisam video sluzbene aute pod rotacijom bilo gde u EU. A stalno sam na putu.
U Srbistanu vidjam po 10 pratnji samo u jednom danu.

Prosto covek ima osecaj da i cistacice u skupstini imaju svoj audi sa rotacijom (odnosno legalnim nacinom da voze 200/h)

Mene je zaista strah od istih. Jer divljaju po putu, voze preko 200/h pritom se razbacaju na obe trake. Razumem da neka vzana licnost treba da ima rotaciju ali 11 pratnji u jednom danu koliko sam ih izborojao na relaciji od 2x 400km je preterivanje.

Ova tragicna nesreca je bila pitanje vremena kada ce se desiti i desice se jos u buducnosti.

Back