A kako će Koštunica-Šešelj doktori Vojislav - vlast napuniti budžet?

propelerhead

Primećen član
Poruka
549
Videh kako su se male tastatura-patrijote raspištoljile na Cvetkovića i zapitah se kako bi to njihova poštena vlast napunila budžet i pribavila finansije za sve potrebe kvalitetnije nego što je rađeno do sada. Ne privatizacija,ne zla EU,ne masovna otpuštanja i kresanje potrošnje jer to nije popularno..pa odakle vam novci,gospodo drugovi? Ajde mi objasnite fino pa da glasam i ja za vas.

Ulagace i Rusi i Zapad milijarde i milijarde evra ,rublji ,dolara jer cemo mi biti most izmedju njih bas kao u vreme druga Tita i nesvrstanih kako to lepo rece ex grobar iz Kragujevca TN i ex salterusa iz pristinske banke JT:D ,sad to sto je za sardnju EU i Rusije danas banana drzava poput Srbije bitna kao i Madagaskar nema veze

Ma ne nego ce strani investitori sa zapada da nam rese sve probleme, strane kompanije Siemens, IBM, Intel, Dell,... ima da otvore u Srbiji 500.000 novih radnih mesta i zaposlenima daju dobre plate i da povecaju izvoz na 50 milijardi godisnje. A budzet cemo da popunimo iz EU fondova - na to se svode ekonomski programi i ocekivanja svih prozapadnih stranaka na strane investicije i nekakve EU fondove. :dash:

Не пуне они буџет, пуне га они који плаћају порез.

To je tačno, pitanje je samo da li će biti onih koji će puniti budžet i koliko će ih biti, s obzirom na to da nam podaci kažu da na 1,5 zaposlenog u proseku, dolazi 1 penzioner. Pa ako se ne otvore nova radna mesta i povećaju davanja u budžet, stvarno ne znam kako Krkobabić misli da isplati i ovolike penzije kolike su sad, a da ne govorimo o povećanju. Ili možda misli da smanji plate, pa će penzije onda biti 70% od prosečne plate u Srbiji.

Qq nama s ovim boodalama.:dash:

Videh kako su se male tastatura-patrijote raspištoljile na Cvetkovića i zapitah se kako bi to njihova poštena vlast napunila budžet i pribavila finansije za sve potrebe kvalitetnije nego što je rađeno do sada. Ne privatizacija,ne zla EU,ne masovna otpuštanja i kresanje potrošnje jer to nije popularno..pa odakle vam novci,gospodo drugovi? Ajde mi objasnite fino pa da glasam i ja za vas.

Рече ми једна баба из комшилука јуче: Еееееее... граде 15 хотела уместо да граде 15 затвора.......ахахахааааааааа.......

Прво донети Закон о пореклу имовине .

Друго, применити тај Закон што последично значи пре свега хапшења свих ликова који су учествовали у разним "приватизацијама" и "транзицијама", проверити њихове имовинске карте и конфисковати сву нелегално стечену имовину, поништити прљаве приватизације ... итд. итд.

Треће, од тих средстава ПОКРЕНУТИ ПРОИЗВОДЊУ.......

Четврто, драстично смањити државни апарат и разјурити бадаваџије и гребаторе у државној администрацији.

ne nego tastatura-izdajnici

koja glupost pa odale vama,imate carobnu lampu?
IMA I DRUGIH IZVORA PRIHODA osim prodaje svojih gradjana za saku dolara,lova na srpske glave,prodaja fabrika1/10 cene,dilovanja droge i ja se stvarno pitam kada ste se stvarano u vreme slobe poklonilii i pokrali.

Рече ми једна баба из комшилука јуче: Еееееее... граде 15 хотела уместо да граде 15 затвора.......ахахахааааааааа.......

Прво донети Закон о пореклу имовине .

Друго, применити тај Закон што последично значи пре свега хапшења свих ликова који су учествовали у разним "приватизацијама" и "транзицијама", проверити њихове имовинске карте и конфисковати сву нелегално стечену имовину, поништити прљаве приватизације ... итд. итд.

Треће, од тих средстава ПОКРЕНУТИ ПРОИЗВОДЊУ.......

Четврто, драстично смањити државни апарат и разјурити бадаваџије и гребаторе у државној администрацији.

Баба руллл....тако и јесте!

Back