a kako biste vi

BillGatesFocus_jalopnik.flv.jpg

bill-melinda.jpg

A on je bogom dano savršenstvo koje testira obične smrtnike da odredi da li mu priliče? Gori je jadnik i licemer od onih što mašu ključevima auta.

Џои у Пријатељима са Поршеом?

Фантастична епизода, а девојке су реаговале овако некако :zcepanje:

И то на кључеве и капче.

Možda ga je pozajmio sa direktorovog parkinga: )

Drugarica se zabavljala sa jednim likom koji je imao obavezno testiranje potencijalnih djevojaka na alavost na pare. Na sastanak dođe pješke obučen u neke dronjke. A fin lik, pristojan, školovao se u inostranstvu, mrdr i tako to. I ako sastanak protekne zadovoljavajuće, onda predloži da odu do njegove zgrade po kola, da bi ih džentlmentski odvezao kući.
I tako, test po test, dok ne padnu.
То значи да су њему потенцијалне девојке биле оне које о њему нису знале баш ништа. И на основу тог једног сусрета, он би хтео везу или не или она..обожебожеобоже. Не да их кресне, него очигледно, везу. На основу једног сусрета и први пут их види и та реакција..па то је слично у ствари.
Да л је то глупље или трчкарање, као јунак видеа, за девојкама и заскакање са степеница. ЕЕЕ, мала, да ти речем. Иде и као, а што, брате, глдедо сам те одозго баш си добра риба, де си бре ти маЋкице лоло Цреногорац еботе, ти се мене допадаш, а ја тебе?

Back