a kako biste vi

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502

Koga mrzi da gleda - momak zove devojku na piće na sred ulice i ona ga odbija posle čega on ulazi u svoj lambordžini a ona naprasno menja mišljenje :lol:

a pitanje je, cenjene forumašice, šta biste vi učinile ali realno? :malav:

Nije toliko strasno koliko izgleda. Kad je poziva na veceru na ulici ona o njemu ne zna nista osim kako izgleda. Ta jedna informacija o njemu nije dovoljna da bi izasla sa njim. Kad vidi automobil, zna da je uspesan ili iz bogate porodice, da je prosao lekarski pregled, da je normalan i tako. :)

Nije toliko strasno koliko izgleda. Kad je poziva na veceru na ulici ona o njemu ne zna nista osim kako izgleda. Ta jedna informacija o njemu nije dovoljna da bi izasla sa njim. Kad vidi automobil, zna da je uspesan ili iz bogate porodice, da je prosao lekarski pregled, da je normalan i tako. :)

a da je videla jugo jel bi i onda prošao lekarski? :lol:

a šta...bogati redovno idu na lekarske preglede ?

zamisli a mi svi ograniceni mislili da je glupa i da joj samo kesh bitan

majke ti? :hahaha1:

nie mi dobro :lol:

Provozaj se u nekom bibiju od 30 000 evra i bice ti bolje. Jos ako je pored tebe nesto lepo i mlado kao na snimku ima da letis.

- - - - - - - - - -

znači tamo kad položiš za kola to ti je garancija da nemaš neku polnu bolest ?
fino...nisam znao da im po amerikama gledaju i to kad treba polažu za kola

Hajde ne lupaj. Sta ti je jutros?

Hajde ne lupaj. Sta ti je jutros?

meni je super, bistrije nego inače...
pa ne....samo pitam...na osnovu ovog što se napisalo ispada da je lekarski pregled za polaganje vozačkog garancija da je muškarac zdrav - polno zdrav
misim voleo bi da mi kažeš da li se na zapadu gleda polno zdravlje muškarca kad polaže vozački...čisto da me demantuješ

meni je super, bistrije nego inače...
pa ne....samo pitam...na osnovu ovog što se napisalo ispada da je lekarski pregled za polaganje vozačkog garancija da je muškarac zdrav - polno zdrav
misim voleo bi da mi kažeš da li se na zapadu gleda polno zdravlje muškarca kad polaže vozački...čisto da me demantuješ

Na osnovu cega? Vidis da se salim od pocetka.

Back