A jel...

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Kolko je bitno pohvaliti partnera u vezi / braku ?
Ne na sva zvona i u čaršiji već ono u privatnom npr " e stvarno svaka čast ponosan/na na tebe " ili " baš je sve divno " itd.

I jel moze i suprotno ako nemaš čemu da njega/nju pohvališ pa kazes " zašto te Bog dao na ovaj svijet ništa ne znaš "

Ili ako nemaš finu riječ onda šutiš ...... i veza / brak umire jer nemate više o čemu .....

Ajde da čujem

meni idu na nerve te fore teta savete....sta treba sta ne treba
radim bre kako ocu i osecam......ebe mi se za savete iz lise
hvalim kad mi se hvali....kudim kad mi se kudi.....i ocekujem isti tretman
ne znam cemu mudroseranje o tome....nije kao da odraslom coveku treba da izgradjujem samopouzdanje, licnost i te kvazi psiholoske fraze pa da tapkam po glavici tri puta dnevno "bravo mali"....ili ne daj sv kravo kudim i povredim njegovu neznu dusicu :roll:.....pa nije mi to dete pa da da ga izgradjujem
ne ocekujem tretman ko da sam providna princeza i ne tretmanisem takve

Da li cu ikad pogoditi dje da ubacim...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Temu :)

mislimm, gospođo, povedite sledeći put računa gde otvarate temu,
ovog puta ću vam progledati kroz prste :rtfm: :mrgreen:

elem, da reknem na temu kad ssam već ovde

nije toliko bitno da se bračni drug/drugarica hvali,
bitno je da se na sav glas ne kudi pred drugima...znači, bolje je ćutati nego laprdati,
pa makar nikad i ne dobili pohvale...

ćutanje ume stvarno da bude zlato :)

mislimm, gospođo, povedite sledeći put računa gde otvarate temu,
ovog puta ću vam progledati kroz prste :rtfm: :mrgreen:

elem, da reknem na temu kad ssam već ovde

nije toliko bitno da se bračni drug/drugarica hvali,
bitno je da se na sav glas ne kudi pred drugima...znači, bolje je ćutati nego laprdati,
pa makar nikad i ne dobili pohvale...

ćutanje ume stvarno da bude zlato :)
a da to pred drugima je teska seljanija....imam transfer blama kad se nadjem u takvoj situaciji nesrecne publike....

Ne na sva zvona i u čaršiji već ono u privatnom npr " e stvarno svaka čast ponosan/na na tebe " ili " baš je sve divno " itd.

I jel moze i suprotno ako nemaš čemu da njega/nju pohvališ pa kazes " zašto te Bog dao na ovaj svijet ništa ne znaš "

Ili ako nemaš finu riječ onda šutiš ...... i veza / brak umire jer nemate više o čemu .....

Ajde da čujem

kad su ljudi normalni, svesni sebe, svoje veze, kad je sve u redu, sve moze i pohvala i kritika
kad je veza suplja nije dobro ni jedno ni drugo

Ajde da čujem
pa recimo da se bira pametna osoba koja ima ukusa,znaci ako nas je odabrala miri se sa svim vrlinama i manama,meni smesno kad kaze kako su ti dobre plocice i bicepsi,misim ocigledno je:kafa:

Nikada ne hvalim muskarce, mnogo mi je neprijatno da to radim a trebalo bi jer ljudi ne znaju sta zapravo mislim...
Sama odbijam pohvale, uvek mislim da su cista ljubaznost i nista vise, a u dubini mi zaista znace ali ne pokazujem...volela bih da se promenim...

Paranormalna, sigurno si bila dobra riba kad si bila mlada, nemas bre pojma o zivotu :malav:

original Dragana M irkovic :rumenko:

- - - - - - - - - -

Nikada ne hvalim muskarce, mnogo mi je neprijatno da to radim a trebalo bi jer ljudi ne znaju sta zapravo mislim...
Sama odbijam pohvale, uvek mislim da su cista ljubaznost i nista vise, a u dubini mi zaista znace ali ne pokazujem...volela bih da se promenim...

pod hitno

- - - - - - - - - -

Ja već mislila ti se odjavio sa krste

:))))

i ti si meni nedostajala :lol:

Ajde da čujem

Kao sto je masini potrebno ulje da bi bolje i duze radila tako je i prijateljstvu/vezi/brako potrebna poneka pohvala.

Back