A gde je Stane?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
animsaj:
Koji je ovo fazon, sa Stanetom i solju?

Mozda sam se kasno ukljucila u forum pa nisam u toku.
Jel onaj fazon jedan univerzalan lek za sve?

Hihi

Pa dobro. POZDRAV STANETU ! 8)

Jasmina, tačno što kažeš, političari bez soli nadležni su za stvaranje bolesti, a za lekove nadležni su lekari :wink:

stane:
Iako si se načitala, loše pamtiš. Ja nikad nisam rekao, da umesto da soliš hranu, so piješ. To su izuzetne situacije. I nikad nisam ni rekao, da je svaka prirodna so zdrava so u smislu mojih reči iz knjige. Ali kažem, da je svaka prirodna morska so prema pet puta prejodovanoj jestivoj soli kao bunarska voda protiv vode iz kanala.
Znači, ako ti ništa ne fali, počni u kuhinji da primenjuješ prirodnu so umesto jodovane čisto radi preventive.

Ok, ok, moze biti da nisam sve bas najpazljivije procitala...Izvini za zabunu i hvala na odgovorima!
Pozdrav

Pa dobro jel zna neko gde da nadjem so bez extra joda u Bgd ?
Sad ste me vec ubacili u sumnju oko obicne kuhinjske soli, a ne volim da jedem nezdrave stvari osim cokolade 8) a Stanetov site je na slovenackom i ta zdrava so kosta 50 eura :shock: a kao postoje radnje sa zdravom hranom ali nema zdrave soli.
Na etiketama pise morska so i jodirana, samo to.

animsaj:
Pa dobro jel zna neko gde da nadjem so bez extra joda u Bgd ?
Sad ste me vec ubacili u sumnju oko obicne kuhinjske soli, a ne volim da jedem nezdrave stvari osim cokolade 8) a Stanetov site je na slovenackom i ta zdrava so kosta 50 eura :shock: a kao postoje radnje sa zdravom hranom ali nema zdrave soli.
Na etiketama pise morska so i jodirana, samo to.
Ja je nigde u Bg-u ne nadjoh! :?

HVALA STANE BAS SI LJUBAZAN.
IPAK ME ZANIMA STA JE U PITANJU KAD SE RADI O KALIJUMOVOJ SOLI.
TO SAM NASLA U RADNJI, PROBALA I SLANA JE. :D
O KAKVO CUDO !
I NE ZNA COVEK STA SVE POSTOJI...
POZDRAV STANE
I POZDRAV DR.

Back