marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
I ove godine Kopaonik (od 10-17. januara)...Da i ovo malo dete stane na skije i Kopaonik nas više videti neće...A , bogami, ni Burarska! Pravac u Švicu (opet!!!)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da dodam , nije tačno ni da je uvek magla.
Provodila sam po 3 meseca na Kopu u cugu, pamtim Kop po suncu.
Desi se magla i traje dan ,dva, pet al ljudi da se razumemo zima je , podrazumeva se da je magla i tmurno .
Pet dana od 10 magle, je za mene propali odmor-ako sam došla isključivo zbog skijanja!!!
I ne znam zašto misliš da se podrazumeva.
Mi već godinama idemo u Italiju i od 14 dana, svih 14 su sunčani, vedri i topli(13-14 stepeni preko dana).
Nije valjda da je 13,14 u plusukada si bila u maju,junu?Koja je nadmorska visina tamo u ita.koji ski centar?
Sa temperaturom si ga preterala. Na kopu kao sto je gore neko rekao nema magle uvek, zna nekada da bude po 2,3 dana 5 najvise, Tebe je bas zahvatilo takvo lose vreme inace sve u svemu kop u febr.i martu. ima odlicno vreme, januar je inace dosta hladniji pa je moguce da bude i malo magle.
Sto ti je propao odmor ako je vreme lose 5dana,nisi dosla na more, obuces se toplo i uzivas u skijanju.
Naravno u plusu.
Idemo u Livigno, selo je na 1800m a najviši vrh preko 3000m.
Temperatura od 13-14 stepeni je naravno na suncu. Pored hotela u koji idemo ima ogroman termometar, zato znam.
Noću padne na -10 stepeni.
Ja po prvi put idem u Italiju u Januaru. Idemo u Montecampione 1200, Pian Camuno. Livigno je negde u blizini pa me interesuje da li idete kolima i koliko dugo putujete. Skreće se posle Breše, pored jezera... Ako idete tim putem, napiši nešto što bi koristilo. Pozdrav.![]()
Naravno u plusu.
Idemo u Livigno, selo je na 1800m a najviši vrh preko 3000m.
Temperatura od 13-14 stepeni je naravno na suncu. Pored hotela u koji idemo ima ogroman termometar, zato znam.
Noću padne na -10 stepeni.
Ja po prvi put idem u Italiju u Januaru. Idemo u Montecampione 1200, Pian Camuno. Livigno je negde u blizini pa me interesuje da li idete kolima i koliko dugo putujete. Skreće se posle Breše, pored jezera... Ako idete tim putem, napiši nešto što bi koristilo. Pozdrav.![]()
Ovaj ski centar je južnije od Livigna, takođe oko 1000 i neki km. od Beograda, jer do Milana ima 1100km, a ovamo se skreće pre Milana, posle Breše, pored jezera do gradića Pian Camuno a onda uz brdo do 1200 metara n.visine. Idemo preko Ljubljane najverovatnije, pa Venecija, Verona, Breša.
Kupili smo i navigaciju, Mio 360, pa se nadam da neće biti problema.
Livigno nadmorska visina 1816-2800 najvisi vrh, opet da kazem nema sanse da je ta temperatura zimi, mozda termometar nije dobro radio![]()
Prosto razmisljanje, na +4,5,7 se vec uveliko topi sneg, znas sta je 14,15u plusu, ne bi ga bilo za tri dana i da je nocu -10, Sigurno si pogresila sto se tice temp.
Evo kako izgleda kad upekne sunce...(nisam baš neki fotograf-uvek zaboravim da ponesem aparat)... Ovo je zadnji dan, setila sam se...
U bas grejeelepoo lepoo