DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
svi oni koji su otišli, a vi niste ni želeli da su ovde
hvala
hvala
ako je bilo može lock
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i šta sad ako me napiše neko da plačem
Otkud znate sta su drugi pisali ako niste bili na forumu?![]()
Ja imam tim ljudi koji prati sve šta se o meni piše i govori u medijima, i podnose mi nedeljni dajdžest.Otkud znate sta su drugi pisali ako niste bili na forumu?![]()
a šta...ti si otišla da bi vidla kolko će da nedostaješ ?![]()
jeste se ispricali? da zakljucavam?
Kako nisam, svaki dan proveravala temu..![]()
Ma da.. sta cu..
I onda sam shvatila da ni ovde kao ni u rl ne nedostajem nikome, skenjala se nacisto i vratila se da i dalje palamudim po forumu bezveze...
(
Dobro je, sta bi tek bilo da si otisla na duze od ta tri meseca.
Brate, mene kad nema, onda me nema, ja sto odsto znam da nikome ne falim, ne moram da proveravam. Mada moram da primetim da ponekad navratim na stari profil i izlgeda da me ljudi citaju, napucali su mi solidan broj poseta nakon gasenja. Radoznalost, sta li je. Ili radost, ne mogu neki da se uvere da me nema, ono ne veruju svojim ocima koliko su srecni sto sam otisao.![]()
Ja imam tim ljudi koji prati sve šta se o meni piše i govori u medijima, i podnose mi nedeljni dajdžest.
Sad razmisljam opet da odem... al' sad znam da nikome necu nedostajati.
Inace hit je kako si se sistem razmisljanja menja van foruma, pa to je bila takva transformacija da ljudi nisu mogli da poveruju... kosa mi postala mekanija, sise se popunile, ****** se smanjila za citav broj... a ja... ja sam bila sva polajt i pozitivna... i nisam pila... i macka je bila debela jedna...
Na forumu se to naziva "kloniranje" profila.
- - - - - - - - - -
Ja se vratio na forum da ne bih u RL-u smarao bivsu zenu. I postao sam jos gori smarac, nju ne vidjam, ali zato smaram sve i svakoga.![]()
nisam znao
ok, može lock
Sad razmisljam opet da odem... al' sad znam da nikome necu nedostajati.
Inace hit je kako si se sistem razmisljanja menja van foruma, pa to je bila takva transformacija da ljudi nisu mogli da poveruju... kosa mi postala mekanija, sise se popunile, ****** se smanjila za citav broj... a ja... ja sam bila sva polajt i pozitivna... i nisam pila... i macka je bila debela jedna...
I
Aman ne moze.
I bolje tako... jeste da si zavrsio na forumu, ali ona mora da misli da si je preboleo i da ti je super..
- - - - - - - - - -
Aman ne moze.
A nemoj tako Dee... nismo mi bolesni, nama malo samo mozak pokrivljen..i ja tako kad odem sa foruma, dovoljno je i na dva tri dana, nekako mi se okrepi mozak, počnem bistrije da razmišljam...
ovde me valjda ubiju pameću, šta li je
pa onda kad se vratim nakon određenog vremena bistre glave kad sagledam stanje, vidim kolko ovde ima bolesnih umova
- - - - - - - - - -
pa viš da motka bacila merak na temu
a i eno poznavalac otvarao već
- - - - - - - - - -
može lock
Jesi je tukao? Jesi se kockao? Jesi se kurvao?Da bre, sigurno se kaje sto je ovakvog dasu sutnula, toliko joj je zao da mi na ulici ni zdravo ne kaze kad bas ne mora.![]()
Cini mi se da je ostavila post nesto skoro...Sta je sa onom zamlatom zauz, nema je nesto
Il se klonirala, promenila nick pa ne provaljujem?
A nemoj tako Dee... nismo mi bolesni, nama malo samo mozak pokrivljen..
?