A forumaši koji nam ne nedostaju ?

i šta sad ako me napiše neko da plačem

Bas... ja jednom otisla na tri meseca... jedna forumasica napisala da joj nedostajem, a druge dve se setile da me nema... ni reci o nedostajanju nije bilo...
A to mi je bio broj da se vratim.. Da njih troje napisu da falim.. zar sam trazila previse..:(
Elem na kraju sam uzela da me se bar troje setilo pa se vratila... sta da radim...:(

a šta...ti si otišla da bi vidla kolko će da nedostaješ ? :lol:

Ma da.. sta cu..
I onda sam shvatila da ni ovde kao ni u rl ne nedostajem nikome, skenjala se nacisto i vratila se da i dalje palamudim po forumu bezveze...:(

- - - - - - - - - -

jeste se ispricali? da zakljucavam?

Nemoj brate, tema ozbiljna...
Vidis da pisem licnu ispovest o mom forumskom zivotu..:(

Kako nisam, svaki dan proveravala temu..:lol:

:rotf: Dobro je, sta bi tek bilo da si otisla na duze od ta tri meseca.

Brate, mene kad nema, onda me nema, ja sto odsto znam da nikome ne falim, ne moram da proveravam. Mada moram da primetim da ponekad navratim na stari profil i izlgeda da me ljudi citaju, napucali su mi solidan broj poseta nakon gasenja. Radoznalost, sta li je. Ili radost, ne mogu neki da se uvere da me nema, ono ne veruju svojim ocima koliko su srecni sto sam otisao. :lol:

:rotf: Dobro je, sta bi tek bilo da si otisla na duze od ta tri meseca.

Brate, mene kad nema, onda me nema, ja sto odsto znam da nikome ne falim, ne moram da proveravam. Mada moram da primetim da ponekad navratim na stari profil i izlgeda da me ljudi citaju, napucali su mi solidan broj poseta nakon gasenja. Radoznalost, sta li je. Ili radost, ne mogu neki da se uvere da me nema, ono ne veruju svojim ocima koliko su srecni sto sam otisao. :lol:

Sad razmisljam opet da odem... al' sad znam da nikome necu nedostajati.
Inace hit je kako si se sistem razmisljanja menja van foruma, pa to je bila takva transformacija da ljudi nisu mogli da poveruju... kosa mi postala mekanija, sise se popunile, ****** se smanjila za citav broj... a ja... ja sam bila sva polajt i pozitivna... i nisam pila... i macka je bila debela jedna...

Ja imam tim ljudi koji prati sve šta se o meni piše i govori u medijima, i podnose mi nedeljni dajdžest.

Na forumu se to naziva "kloniranje" profila. :D

- - - - - - - - - -

Inace hit je kako si se sistem razmisljanja menja van foruma, pa to je bila takva transformacija da ljudi nisu mogli da poveruju... kosa mi postala mekanija, sise se popunile, ****** se smanjila za citav broj... a ja... ja sam bila sva polajt i pozitivna... i nisam pila... i macka je bila debela jedna...

Ja se vratio na forum da ne bih u RL-u smarao bivsu zenu. I postao sam jos gori smarac, nju ne vidjam, ali zato smaram sve i svakoga. :lol:

Na forumu se to naziva "kloniranje" profila. :D

- - - - - - - - - -

Ja se vratio na forum da ne bih u RL-u smarao bivsu zenu. I postao sam jos gori smarac, nju ne vidjam, ali zato smaram sve i svakoga. :lol:

I bolje tako... jeste da si zavrsio na forumu, ali ona mora da misli da si je preboleo i da ti je super..:lol:

- - - - - - - - - -

nisam znao

ok, može lock

Aman ne moze.

i ja tako kad odem sa foruma, dovoljno je i na dva tri dana, nekako mi se okrepi mozak, počnem bistrije da razmišljam...
ovde me valjda ubiju pameću, šta li je
pa onda kad se vratim nakon određenog vremena bistre glave kad sagledam stanje, vidim kolko ovde ima bolesnih umova

- - - - - - - - - -

I

Aman ne moze.

pa viš da motka bacila merak na temu
a i eno poznavalac otvarao već

- - - - - - - - - -

može lock

i ja tako kad odem sa foruma, dovoljno je i na dva tri dana, nekako mi se okrepi mozak, počnem bistrije da razmišljam...
ovde me valjda ubiju pameću, šta li je
pa onda kad se vratim nakon određenog vremena bistre glave kad sagledam stanje, vidim kolko ovde ima bolesnih umova

- - - - - - - - - -

pa viš da motka bacila merak na temu
a i eno poznavalac otvarao već

- - - - - - - - - -

može lock
A nemoj tako Dee... nismo mi bolesni, nama malo samo mozak pokrivljen..

Da bre, sigurno se kaje sto je ovakvog dasu sutnula, toliko joj je zao da mi na ulici ni zdravo ne kaze kad bas ne mora. :lol:
Jesi je tukao? Jesi se kockao? Jesi se kurvao?

Back