BUBIVII
Aktivan član
- Poruka
- 1.354
Meni je Eva najbolja....gucci_novosadjanka:MA SUPER SU...................NAROCHITO EVA LONGORIA I NJEN SEXY BASHTOVAN!!!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je Eva najbolja....gucci_novosadjanka:MA SUPER SU...................NAROCHITO EVA LONGORIA I NJEN SEXY BASHTOVAN!!!!!!!!!!!!
PA super,onda ti uzmi bastovana,a meni ostaje Eva...da se malo pozabavim sa njom...morganlovelove:Tebi ona,meni bastovanche...![]()
Takode.Bas sam se uzelela DomacicaBrittany:Strašno mi nedostaju "Očajne domaćice" iliti "Desperate Housewives".
Vrlo zanimljiva i kvalitetna serija sa odličnom glumačkom ekipom.
Posebno mi se dopadaju Eva Longoria i Felicity Huffman.
Jedva čekam njeno ponovno emitovanje...bio bi red.![]()
i meni nedostaje EvaMafijaš:i meni nedostaju domaćice.....ne baš toliko serija....nego zbog Eve longorie....zbog nje ih i pratim............... :-(
Treca sezona ima 23. epizode, ako si gledala samo 16 epizoda ima jos mnogo toga sta treba da odgledas, jer su poslednjih pet-sest epizoda extra zanimljiveGiovanna:Zna li neko koliko ukupno ima epizoda u 3 sezoni ? Ja sam gledala 16 epizoda 3 sezone,rekli su mi da nema vise a meni se cini da je nedoreceno....![]()