A da prestanu teme o "glupačama"?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aphroditi:
Milojko Vasic:
A zašto da prestanu teme o glupačama ? A ko hoće, neka otvori temu o glupanima.
Evo malo pravog, životnog, istinitog iskustva:

Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati devojku. Sa 16 godina sam imao devojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka sa životnim žarom. Na fakultetu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila previše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba. Sa 25 našao sam veoma stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija dvojka. Sa 28 godina našao sam uzbudljivu devojku, ali nisam mogao da držim korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigde nije zadržavala. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i srećnim. I tako sam odlučio da nađem devojku koja ima jasne ciljeve. Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njome sam se sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao. Sad sam stariji i mudriji. Sad trazim plavušu sa velikim sisama.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Eh, muskarci :roll: :wink:

Milojko, jel to govoriš o vlastitom životnom iskustvu ili citiraš aforizme ?

VedarDan:
Aphroditi:
Milojko Vasic:

Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati devojku. Sa 16 godina sam imao devojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka sa životnim žarom. Na fakultetu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila previše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba. Sa 25 našao sam veoma stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija dvojka. Sa 28 godina našao sam uzbudljivu devojku, ali nisam mogao da držim korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigde nije zadržavala. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i srećnim. I tako sam odlučio da nađem devojku koja ima jasne ciljeve. Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njome sam se sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao. Sad sam stariji i mudriji. Sad trazim plavušu sa velikim sisama.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Eh, muskarci :roll: :wink:

Milojko, jel to govoriš o vlastitom životnom iskustvu ili citiraš aforizme ?
Lici na aforizme, ali je moje iskustvo bas takvo. A i razmisljanja... Mada, ni ova poslednja faza ne pruza potpuno zadovoljstvo. Ko ce muskarcu udovoljiti...?

HeBePoBaTaH_:

Ova tema je za tinejdžere.

Kod mene je selekcija u odabiru devojaka, uvek išla u korist lepih i pametnih. Nikad se nisam zeznuo kada sam startovao na blef, odn. na osnovu vizuelnog utiska. Glupače su out kategorija, bez obzira da li su lepe ili ne.... Nisu stale u red kada su se delili darovi. I šta znači ružna devojka? I najružnija je lepša od muškarca. Sem ekstremnih slučajeva.... Nikad u životu nisam uzimao ono što mi se "nudi", niti tako birao devojku za vezu. Svakome prema sposobnostima i talentima - to važi i u selekciji i odabiru partnera.
Pa, šta onda da ti kažem sem - blago tebi.
Ali nisu svi kao ti. Poneko se i zezne.

Milojko Vasic:

Milojko, crni, pa ti si živi dokaz da muškarci ne znaju šta žele... :lol:
:wink:
Šalim se, ali, 'ebi ga, i ti se šališ... Ma svi se šalimo :shock:

Kažu ljudi , džabe priče....

Večeras je bila naučna emisija na rts2 o internetu i psihološkim istraživanjima na internetu....
Po tome , ne piše vam se ružičasto.
Preko 80% učesnika u chatu ima psihološke smetnje ili su invalidi.
Postoje 5 vrsta psiholoških poremećaja u vezi interneta i računara i ne bih da ih sada navodim , a neke i prepoznajete na sebi.

Jedni navode jedan ugao, drugi drugačiji, a onda se jave biseri koji kažu "napokon objektivan pristup".

Idealizacija je ono što vam treba većini, ali to nije objektivno.Nemojte od ove virtuelne tvorevine da pravite zamenu za realnost.
Znam da je teško upoznati odgovarajuću i odgovarajućeg i znam da je strah koji su roditelji uterivali u slobino vreme (ma kloni se ulice, vidiš da samo ubace devojku u kola i prodaju u bosni ili ako si naj onda ti u klubu samo odnesu mladića pratioca i zauzmu njegovo mesto) ostao ugradjen.

Kad ste zadnji put otišli do drugara/drugarice i rekli hajde da napravimo sedeljku ,okupljanje samo radi zabave , a ne radi muvanja....
Tolika opterećenost imanjem (i momak je imanje, i devojka je sposobnost) i očekujete da vaš osnovni zakon spontanosti (jer jedino onda možete stvarno visoko poleteti i voleti inače ste sami sebi potkresali i pretvorili u nešto što nije pravo i opterećujuće) bude zadovoljen...

Ranije sa malo starijima sam mogao da odradim sedeljku koja se organizuje za 15min, 1+1+sok+domaćica+muzikica i sve traje od 18-22 i svi sretni i upoznati i sutra opet druga ekipa i čik da onda neupoznate pravu (čak i više njih) osobu za vas...

Za vas aladin.....
Recepturu za upotrebu znate....

Lexa:
loop:
a kako zene prepoznaju glupace :?:
Pogledaju u ogledalo :?: :roll:
:lol:

10.gif

Milojko Vasic:

Pa Milojko ja jednu takvu plavusu znam, zove se Pamela, ali sumnjam da ces je sresti, mada nikad se ne zna...Moj mladi rodjak je bio toliko zanesen njom da je sanjao kako ga ona zove iz njegovog dvorista..poleteo covek kroz prozor rasirenih ruku i polomio nogu, srecom nije poginuo...E to je malo crni humor a sto se tice tih nasih snova i razocarenja ja knjigu mogu da napisem...Ah najlepse doba bilo je kad sam kao pubertetlijka sedela i mastala o Zdravku Colicu pa lepo zakasnim u skolu...Sad vise ne mastam i ne ocekujem nista...i ni to mi ne se ne svidja...Isto tako proslo je kroz moj zivot i uzbudljivih i emotivnih i dosadnih i stabilnih... a sta vredi kad ja priznajem izgleda nisam uopste nista od toga...zato se mozda i setkam ovde po forumu...bar sam iskrena...

Back