Aphroditi:Milojko Vasic:A zašto da prestanu teme o glupačama ? A ko hoće, neka otvori temu o glupanima.
Evo malo pravog, životnog, istinitog iskustva:
Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati devojku. Sa 16 godina sam imao devojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka sa životnim žarom. Na fakultetu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila previše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba. Sa 25 našao sam veoma stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija dvojka. Sa 28 godina našao sam uzbudljivu devojku, ali nisam mogao da držim korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigde nije zadržavala. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i srećnim. I tako sam odlučio da nađem devojku koja ima jasne ciljeve. Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njome sam se sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao. Sad sam stariji i mudriji. Sad trazim plavušu sa velikim sisama.
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh, muskarci:wink:
Milojko, jel to govoriš o vlastitom životnom iskustvu ili citiraš aforizme ?