Pa vidiš druže, neko je njih zvao. Zna se i ko i zašto. Neko je poslao te avione da prekinu nešto loše što se dešavalo na Balkanu. Nešto loše se dešavalo, jer je neko ubijao ljude zarad vlasti i neko nije umeo da odigra igru, već je išao na ruku onima koji su imali gomile oružja za potrošiti i kojima je trebao poligon za vežbu .E to gowno koje ih je zvalo i koje trune u požarevačkom dvorištu kao poslednji izmet od mačke, e taj i njegovi "isprdci" (što bi rekao onaj hrvat Šešelj), e oni su pobili hiljade i hiljade ljudi, pa i one u RTS. Kako to obično biva u ratovanju, nije bitno ko je povukao oroz ili stisnuo dugme.
Otprilike znam o kome pricas,ali ti je prica puna kompleksa i insinuacija do vrtoglavog debilizma.
Da neko tvrdi da je SM ILISPS i 1% kriv za bombardovanje je cist debilizam.
zna se kako i zasto je to bilo.
ja mogu i sa tobom da se upustim u raspravu i da ti dokazem da niko odavde nije za to kriv,cak i da je posao fenomenalno odradjen.
A te price su mogle da prodju za vreme 100%-tne vladavine dosa i nikada vise......medjutim nepravde koje je dos soneo vecini ljudi u srbiji se moraju ispraviti i bice ispravljene.
Karikiranje stvari nikome nece doneti dobro,a neistina pogotovu,kao i kukavicluk ili bes sto ne mozes ili ne smes da pravom neprijatelju pogledas u oci,medjutim vecina nas deli taj osecaj.
Nije neko dzabe izmislio krilaticu-samo sloga srbina spasava-a ti ako nisi za ovo vreme posle slobe zakljucio sta se i zbog cega desavalo stvarno ti ne mogu pomoci.
Oni nisu pobili hiljade i hiljade ljudi nego su bili u ratnoj situaciji i mozda naredjivali dejstva,meni je zao svakog nevinog ali u ratu mi nije zao hrvata ili albanca koji je ubijen da bi bio sprecen da on ubije nekog srbina.
i Tadic je takodje pobio one srbe 17 marta na kosovu svojim nereagovanjem ZAR NE.......AJ DA POKENEMO TU TEMU-STO JE TADIC DOZVOLIO GENOCID NAD SRPSKIM NARODOM NA KOSOVU,KADA ZNAMO DA JE ZNAO STA CE DA SE DESI
ili kao sto kaze jedna nasa forumasica-NEMOJMO DA SE PRAVIMO NAIVNI