A da nisu možda, pomalo, malkice, krivi i Solana i NATO pakt?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da se kaze jos jednom, za one koji to nisu znali...NATO je bombradovao SRJ 1999.
A nesto ne vidim da je NATO iko spomenuo...

nato je bombardovao zgradu. ali ovde se ne trazi koje odgovoran za bombardovanje zgrade vec za civilne zrtve.
razmisli malo, ima tu razlike.
kako naslov kaze,oni jesu malkice krivi, ali pravi krivac je neko iz tadasnje vlasti srbije kome je neki "poen" bio vazniji od nekoliko zivota obicnih ljudi.

..ne bi da ispadnem losh chovek..ali ako mozzemo da zanemarimo da su TV stanice nelegetimni vojni cilj i reci da je zlobin rezzim kriv za smrt tih ljudi..ok..ali ko su ti ljudi..zar nisu oni radili za TV bastilju koja nas je svakodnavno trovala i lagala i za to primala debele plate? zashto su oni vazzniji od onih rudara u Aleksincu?

Cista istina i samo onaj ko je licemeran moze da je osudjuje.
Pa ti ljudi su imali izbor, mogli su da ne dodju na posao i naravno izgube ga i ostanu bez svojih masnih parica, ali izabrali su da dodju...........
I nije samo Alexinac u pitanju, koliko ljudi umire i gine, pa ih niko nepominje.

nato je bombardovao zgradu. ali ovde se ne trazi koje odgovoran za bombardovanje zgrade vec za civilne zrtve.
kako naslov kaze,oni jesu malkice krivi, ali pravi krivac je neko iz tadasnje vlasti srbije kome je neki "poen" bio vazniji od nekoliko zivota obicnih ljudi.

..vidim logika ti je jacha strana..malkice je kriv onaj ko je izvrshio bombardovanje i ubio ljude?..koji ste vi licemeri bolesni....:otkacio:

Ja sam cuo da ce biti bombardovani i Genex, i brankov most i gazela, da ce biti bombardovani stambeni kvartovi oko fontane...
Pa jedino da se kompletna Srbija preselila na poljane...

Kako ne moze kad ih je DOS oslobodio ukinuvsi presude protiv Solane i kompanije??

Rekoh već, nije potrebno da izigravamo toliku neobaveštenost i naivnost. Šta hoćeš da dokažeš? Zašto nisi komentarisao ceo post, već samo delove koji ti odgovaraju? Slobina taktika, je li? Selektivna pažnja?

Vidiš, takav pogled na stvari se svakom kad - tad u životu obije o glavu. Drugim rečima, uvek si u pravu, ali podatak je da te uvek neko namagarči. Najpametniji si (ne ti, naravno, govorim uopšteno), ali na kraju uvek ispadneš najgluplji. Najhrabniji, a na kraju uvek nagrabusiš. I...? U čemu je fazon? Ko je na kraju u celoj priči pametan, a ko glup?

Možeš ti da budeš u pravu koliko hoćeš, možeš da dokazuješ nečiju krivicu koju nikada nećeš dokazati, možeš da kriviš DOS zbog toga što nije po svetu hapsio Solanu, možeš da dubiš na trepavicama, činjenica je da je situacija bila takva da su ti ljudi svesno žrtvovani, iz razloga koje sam već navela.

sad smo nauchili deco,da bombardovati zgradu i ljude u njoj su dve odvojene stvari koje nemaju mnogo veze jedna sa drugom

pa i ja nesto kontam taj njegov post......bgdalibor mi se cini normalan decko,kad malo malo pa baci neku nuklearnu misao koja przi sve pred sobom :mrgreen:

Pa vidiš druže, neko je njih zvao. Zna se i ko i zašto. Neko je poslao te avione da prekinu nešto loše što se dešavalo na Balkanu. Nešto loše se dešavalo, jer je neko ubijao ljude zarad vlasti i neko nije umeo da odigra igru, već je išao na ruku onima koji su imali gomile oružja za potrošiti i kojima je trebao poligon za vežbu .E to gowno koje ih je zvalo i koje trune u požarevačkom dvorištu kao poslednji izmet od mačke, e taj i njegovi "isprdci" (što bi rekao onaj hrvat Šešelj), e oni su pobili hiljade i hiljade ljudi, pa i one u RTS. Kako to obično biva u ratovanju, nije bitno ko je povukao oroz ili stisnuo dugme.

Kako su nedostupni kad svaki cas dolazeu Srbiju?!? Pa eno i NATO piloti koji su nas bombardovali nedavno su docekani sa pogacom i solju na batajnickom aerodromu.

Pa da su osudjeni onda ne bi dolazili pa bi opet bili nedostupni , a i nemoj se glupirati kada znas da je mogucnost da nasa policija uhapsi Solanu i NATO pilote ravna sansi da Radnicki iz Nisa osvoji ligu sampiona , mislim mogli bi da ocekujemo samo jos jednu reprizu 99.

Pa vidiš druže, neko je njih zvao. Zna se i ko i zašto. Neko je poslao te avione da prekinu nešto loše što se dešavalo na Balkanu. Nešto loše se dešavalo, jer je neko ubijao ljude zarad vlasti i neko nije umeo da odigra igru, već je išao na ruku onima koji su imali gomile oružja za potrošiti i kojima je trebao poligon za vežbu .E to gowno koje ih je zvalo i koje trune u požarevačkom dvorištu kao poslednji izmet od mačke, e taj i njegovi "isprdci" (što bi rekao onaj hrvat Šešelj), e oni su pobili hiljade i hiljade ljudi, pa i one u RTS. Kako to obično biva u ratovanju, nije bitno ko je povukao oroz ili stisnuo dugme.

Otprilike znam o kome pricas,ali ti je prica puna kompleksa i insinuacija do vrtoglavog debilizma.
Da neko tvrdi da je SM ILISPS i 1% kriv za bombardovanje je cist debilizam.
zna se kako i zasto je to bilo.
ja mogu i sa tobom da se upustim u raspravu i da ti dokazem da niko odavde nije za to kriv,cak i da je posao fenomenalno odradjen.
A te price su mogle da prodju za vreme 100%-tne vladavine dosa i nikada vise......medjutim nepravde koje je dos soneo vecini ljudi u srbiji se moraju ispraviti i bice ispravljene.
Karikiranje stvari nikome nece doneti dobro,a neistina pogotovu,kao i kukavicluk ili bes sto ne mozes ili ne smes da pravom neprijatelju pogledas u oci,medjutim vecina nas deli taj osecaj.
Nije neko dzabe izmislio krilaticu-samo sloga srbina spasava-a ti ako nisi za ovo vreme posle slobe zakljucio sta se i zbog cega desavalo stvarno ti ne mogu pomoci.
Oni nisu pobili hiljade i hiljade ljudi nego su bili u ratnoj situaciji i mozda naredjivali dejstva,meni je zao svakog nevinog ali u ratu mi nije zao hrvata ili albanca koji je ubijen da bi bio sprecen da on ubije nekog srbina.

i Tadic je takodje pobio one srbe 17 marta na kosovu svojim nereagovanjem ZAR NE.......AJ DA POKENEMO TU TEMU-STO JE TADIC DOZVOLIO GENOCID NAD SRPSKIM NARODOM NA KOSOVU,KADA ZNAMO DA JE ZNAO STA CE DA SE DESI:rtfm:

ili kao sto kaze jedna nasa forumasica-NEMOJMO DA SE PRAVIMO NAIVNI :rtfm:

Poslednja izmena:

NE VIDIM DRUZE DA IH JE IKO ZVAO:rtfm:
osim ako nisi ti pa znas,mada ne verujem da bi te poslusali.........:rtfm:

Pa da su osudjeni onda ne bi dolazili pa bi opet bili nedostupni

Zato se prvo uhapse pa se onda objavi optuznica. Ugledajmo se na Hag.

a i nemoj se glupirati kada znas da je mogucnost da nasa policija uhapsi Solanu i NATO pilote ravna sansi da Radnicki iz Nisa osvoji ligu sampiona

To je tacno, ali to je zato sto to i nije nasa policija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back