A da nam vratite kafane gde im je mesto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
izuzetno mi se ne sviđa to što ste čet teme, takozvane kafane, sklonili sve na jedan pdf
ne znam čija je to pametna ideja bila i šta ste time hteli da postignete.. predpostavljam da ste hteli da se manje četuje, a više piše na drugim, kao ozbiiljnijim temama
međutim, posmatrajući situaciju na ljisu, ja vidim sledeće:
-četuje se na svim temama, baš je malo pravih odgovora, dakle kvalitet je ostao manje više isti
-ostavili ste spam teme kao što su ljubav, seks, muzika i šta vas je nasmejalo danas
-na fotografijama imate u proseku na svakoj osmoj strani po jednu fotku, ostalo je spam/čet/druženje među ljisovcima koje je nekada bilo u kafani
lično ne mogu da se nateram da odem i ostanem na onom opusti se pdf-u, a nije da nisam pokušavala
ja ne želim da ćaskam sa rendom ljudima sa svih pdf-ova, želim da ćaskam sa ljisovcima
i na ljisu smo uvek imali i malo veću slobodu izražavanja i sad zamislite da se tako izražavamo na tom opusti se pdf-u
takođe i kako da povučemo sve ljisovce tamo na jednu temu? nikako, rekla bih
a i kada bismo ih povukli nekako tamo na ta trenutna dešavanja, verovatno bi dobar deo i ostao tamo i zaboravio na ljis teme
sada se dalje opet pitam koji su bili razlozi za ovako nešto.. da li je to ono što sam na početku napisala, da se određeni pdf-ovi uozbilje? ako je to, onda ste omašili skroz
ako je u pitanju onaj čuveni broj klikova, opet niste ništa postigli, jer imate mrtve teme na tom opusti se pdf-u, a spameri i dalje deluju na svojim, aj da kažem, matičnim pdf-ovima
tu ste negde na nuli, rekla bih, jer sumnjam da ste povećali spam i čet tim prebacivanjem tema tamo
i ono što mi lično baš smeta je to što ponekad dođem na ljis i ne znam gde bih pisala, jer se teme konstantno ponavljaju (a vi to dopuštate opet zbog tog je8enog broja klikova), pa bih samo eto proćaskala sa drugarima sa ljisa, a nemam gde.. i onda se okrenem i odem
i kad par puta tako odem, onda se samo odjednom više i ne vratim, jer shvatim da nemate šta da ponudite da biste pravog ljisovca ovde zadržali duže od par meseci

Upvote 0
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Odgovora
14
Pregleda
372

Back