999 umesto 666

Pa male su verovatnoće da se ovde radi o slučajnosti.
Hram simbolizuje čoveka. Kao što u srcu Hrama postoji zakon, kovčeg saveza, ploče sa zapovestima, tako i u čoveku postoji zakon, zakon koji je Tvorac utisnuo u nas, neko će reći da je to savest. Tvorac kaže: "I neka ove reči koje ti je zapovedam danas budu u srcu tvom. I često ih napominji sinovima svojim, i govori o njima kad sediš u kući svojoj i kad ideš putem, kad ležeš i kad ustaješ. I veži ih sebi na ruku za znak, i neka ti budu kao počeonik među očima. I napiši ih na dovratnicima od kuće svoje i na vratima svojim." Tvorac nas poziva da budemo na Njegovoj strani, On nas na to ne prisiljava, On nas samo savetuje. On može da prebiva u čoveku, ali samo ako čovek u sebi sadrži zakon, zakon koji nije odbacio. Mi danas imamo da mnogi odbacuju zakon, da mnogi ne žive po svojoj savesti, da je mnogima savest otupila. Bog ne može da prebiva tamo gde je nered, gde je bezakonje, gde je prljavština...Bog prebiva tamo gde je čisto, gde je mir, i to mesto postaje sveto. Hram gde se nalazi zakon, tj kovčeg saveza, je sveto jer Tvorac prebiva u njemu...ista je stvar i sa čovekom. A mi u ovom primeru imamo da Hram ostaje bez zakona, da Hram više nije mesto gde Tvorac prebiva, da Hram više nije sveto mesto, i da taj Hram na kraju (posle tačno 666god.) biva uništen. Dakle, onaj ko ima karakteristiku broja 666 na kraju biva uništen. Ako samo malo začeprkaš po svemu ovome videćeš da se ovde ne radi o nikakvoj slučajnosti, već o jednoj vrlo jasnoj poruci koja se uklapa sa celokupnom porukom koju dobijamo preko Svetog Pisma.
o5 mi dodje logicno da je 666 za coveka... to je covek koji gresi i stari i na kraju umire:mrgreen:

Pa očigledno je da Sotona kroz istoriju pokušava mnogo šta da izvrne, iskrivi, zameni...Pa tako i samu poruku Svetog Pisma, ili bilo čeka što ima svrhu poboljšanja čoveka. Mislim da je jasno da se ovde radi o tri šestice, a da je sve ostalo Sotonino izvrtanje i pokušaj da se iskrivi pravo značenje Božje poruke.

uf, a sad je Sotoni mnogo bitno da li je to 666 ili 999... xD

o5 mi dodje logicno da je 666 za coveka... to je covek koji gresi i stari i na kraju umire:mrgreen:
Pa i ja kažem da je za čoveka. E sad, to umire...se može razumeti na različite načine. Treba da znaš da Isus nije umro, a potom vaskrsao uzalud...već da to ima svoj smisao. Ako mi imamo svog Tvorca, onda tom Tvorcu nije problem da nas ponovo stvori, i to je Njegovo obećanje. Tako da za nekog smrt ne znači ništa, već samo prelazak iz ovog života u mnogo lepši, a za nekog će to biti uništenje...taj "neko" je onaj o kome smo upravo govorili, onaj koji ima karakteristiku broja 666.

Pa sad...slažem se da ovo nije mnogo bitno, i da ne treba zbog ovoga lomiti glavu. Ali Sotona i demoni vole u svemu da umešaju prste.

alooo breee ... Sotona i demoni ne postoje samo u vesim glavama kje su napunjene time od strane religija ... uterali su vam strah u kosti od iluzornih prica ... 666 je najlepsi i mocan br znachi konstantno uzdizanje coveka i evoluciju svesti , mene prati ceo zivot uz njega sam doziveo budjenje i transformaciju ............ a krst Isusov , simbolise , ponistavanje ili ti prekrizavanje , precrtavanje Ega ili sebe zato ga i stavljate na sebe , a ne da cekate Isusa da vas spasi to sami morate d uradite velikim radom dabiste oterali iz glave te vase Sotoone i demone i gluposti pine su vem glave toga ... BUDITE SE , zivot vam prolazi <3

1. ја не осуђујем никога само Бог може да суди,
2. мислио сам на сатанисте, а они тешко да икоме желе добро па ни мени,
3. јако добро разумем и познајем тематику, а ти се лепо мани предрасуда о туђем знању или не знању,
4. а ако једна реченица може некоме да посоли памет, онда је и нема баш пуно.

ПС: да не буде баш све тако негативно ево ти један смајли :)

Da vidim tog boga koji moze meni da sudi XD.Ne verujem da razumes tematiku jer da bar malo razumes poznavao bi satanisticke principe zivota oni zele zlo samo onlima koji njima zele zlo u stvari ima dosta simisla u njihovoj ideologiji. Msm na la vejeve sataniste ne na one ludake sto ubijaju macke XD

Razmišljao sam da li da temu stavim u pdf religja ili ovde i odabrao sam pdf religija xD

Radi se o zabludi o broju 666.Kad se kaže 666 misli se na antihrista,satanu i satanističke rituale.Pitanje je da li je 666 taj broj,ili možda neki drugi.

„Ovdje je mudrost.Ko ima um neka izračuna broj zvijeri:jer je broj čovjekov i broj njezin šest stotina i šezdeset i šest“.

Pazite,kaže IZRAČUNA,treba ga tek izračunati.Znači da 666 nije taj broj već je to putokaz u računanju tog broja.To bi bilo isto kao kada bi zadatak iz matematike glasio „izračunajte površinu kvadrata,rešenje je 50 cm2“

Ako piše da je 666 - onda je taj broj 666.
Nema tu šta da se izračunava.
Uostalom, ta cifra se pominje i na drugom mestu, u pričama o Solomonu, kao danak koji su mu plaćali (666 talanata).

6 je broj Lučifara.
Takodje i 3.
Otuda i tri šestice.

- - - - - - - - - -

Na sličan način funkcioniše i krst. Krst je, originalno, simbol Isusovog stradanja.

Krst je, originalno, simbol Kršćana, a oni su postojali hiljadama godina pre Isusa.

- - - - - - - - - -

200px-HinduSwastika.svg.png

triskele.gif

Krst je simbol stariji od hrišćanstva, najverovatnije izvorno paganski simbol. Ali u navedenom kontekstu može biti simbol hrišćanstva.

Krst JE simbol Kršćanstva.
Ne može simbol biti stariji, od pokreta koji ga je izmislio.

- - - - - - - - - -

666 zlo a 999 zlo i naopako:D

Valjda - "zlo naopako"?

Back