- Poruka
- 33.624
pA, MAJMUNE (posto podrzavas cionisticku tezu da su neki ljudi fakat od majmuna), to je ista izdajnicka opcija i to niko normalan nije ni dovodio u pitanje. to vrece i zakrpe.
gresis,on je vise za tezu covek od kornjace

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pA, MAJMUNE (posto podrzavas cionisticku tezu da su neki ljudi fakat od majmuna), to je ista izdajnicka opcija i to niko normalan nije ni dovodio u pitanje. to vrece i zakrpe.
ah pa tu slicicu je postavio kolega Ved Ran na drugoj temi, ja samo sirim dalje i kopiram/kapiram (pu, pu daleko biloHVALA TI! ULEPSAO SI MI DAN! PLAKALA SAM OD SMEHA!!!!!!!
![]()
Sta se primate sto neka budala napise na forumu?!
Ewo ga:
DSS: DO KRAJA NEDELJE
KOALICIONI SPORAZUM ZA BEOGRAD
POLITIKA - UNUTRAŠNJA - Utorak, Maj 20, 2008 12:31
Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić dogovorili su se danas da stranački organi sve tri partije potvrde iskazanu volju gradskih odbora o formiranju gradske vlasti u Beogradu, rečeno je Tanjugu u DSS.
Koštunica, Nikolić i Dačić takođe su se dogovorili da se do kraja ove sedmice potpiše kolicioni sporazum za Beograd.
RTS
Дај Боже! Само да ишчупамо Србију из канџи оних НВО, мањина и других не-срба који је воде!!!
Sad mu nude pare i prete, a posle ce samo da mu prete...Све зависи од Дачића - гледао сам га синоћ, био је у емисији са оном матором џукелом Мићуновићем и морам ти рећи да је Дачић ИЗГЛЕДАО ПРИЛИЧНО УНЕЗВЕРЕНО ... ко зна шта му све раде ...
Све зависи од Дачића - гледао сам га синоћ, био је у емисији са оном матором џукелом Мићуновићем и морам ти рећи да је Дачић ИЗГЛЕДАО ПРИЛИЧНО УНЕЗВЕРЕНО ... ко зна шта му све раде ...
istina ili ne, ako je dacic iole pametan, i gleda interes srbiej [uz to svoj, partijski, i sl.] to je za mene normalna vest. mozda nije normalno da im DS ponudi koaliciju, ali ponekad moras stvarati savez i sa "neprijateljem" zarad opste dobiti.
[/B]
СРБИЈО МАЈКО ПЛАЧИ,
КАКВИ ТЕ ЈАШУ ЈАХАЧИ!
ЗЕМЉО МОЈА МИЛА!
ВОДИ ТЕ ГОРИЛА!
Gorila ti u Hagu!![]()
vazno je da se srbija udruzi na zajednickom cilju a to je E.U [kada se postavi cilj onda je i moguce posle i birati koje ce stranke da vodi ka tom cilju, to je onda najmanje vazno ali ne moze da se menja taj cilj]
ako SPS predje na stranu DS to znaci da se srbija pomirila barem po jednom pitanju i to na najvaznijem. a proslost... e to cemo posleoni koji su krali i dalje moraju da odgovaraju to nista ne menja na stvari [valjda mozemo da se slozimo da marko milosevic koji je pokrao srbiju i otvarao diskoteke, parfimerije,bambiland, svercovao cigare,maltretirao gradjane,u vreme najvece nemastine i stradanja, mora da odgovara, to valjda i svaki SPS-ovac vidi i verujem da se slaze]
Ђинђић се сада преврће у гробу гледајући ДС која моли за коалицију Дачића, који се није одрекао Милошевића, и Палму, који још увек сматра Аркана великим патриотом.Idemo ljudi VESELJE!!!!!
Imam informacije direktno sa pregovora DS i SPS poshto imam prijatelja tamo i uglavom izgleda se sklapa vlada DS SPS ostalo je josh samo par stvarcica da se reshe!!!
99% se sklapa vlada DS i SPS,koliko sam razumeo SPS je trazhio 4 ministarska mesta i josh neke stvarcice koje trenutno nisu bitne,vec je bitno da ce Srbija konachno krenuti napred!!!
ZIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!
ako je po ovoj izjavi Ruzica:
evo jednog isecka
.....On je dodao da su garancije pre svega neophodne kada je reč o realizaciji principa socijalne pravde, za šta su potrebni fondovi.
Ružić, koji je i predsednik Izvršnog odbora socijalista, istakao je da SPS nije za poništavanje Sporazuma o stabilizaciji i asocijaciji sa Evropskom unijom, dodajući da treba postaviti i pitanje ko je sve učestvovao u izradi tog dokumenta.
"I neki koji su u predizbornoj kampanji stavljali taj sporazum na stub srama radili su na tom dokumentu", kazao je Ružić.
On je rekao da razgovori koje koalicija oko socijalista vodi na lokalnom nivou ne moraju biti uvertira u formiranje državne vlasti........
izvor:
http://stranke.net/index.php?option=com_content&task=view&id=660&Itemid=2
Неће Ратко и Радован никад бити изручени, и ако добију "демократе" власт. Пропао је ССП. Увести што пре закон ко је за издају Ратка Младића да робија доживотно на хлеб и со.