Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema kinder cokolada, a svaki dan sam ih gledao na RTL-u, nema ulja, nema šećera, mi deca kolektivno po gradu jurimo hleb,... po ceo dan igram fudbal i citam knjižice, 94. se pojavio tetris, igram se, igram se, igram se,...Slučajni prolaznik:Šta vam je prva asocijacija kad neko spomene taj period? Kako vam te godine sada, iz ove perspektive izgledaju?
LUDICA:E,da, nikad necu zaboraviti kada sam se '93. vratila iz BG u RS, kuci, u gradu rade 2 prodavnice u koje svaki dan ides da pitas da li je stigao hljeb i mlijeko(kod nas nije osnovni problem bio sto nemas para, vec sto nemas gdje da kupis bilo sta). I onda na ljeto doslo vrijeme paradajza, pa i oni nabavili, a ti dodjes u prodavnicu pa kupis JEDAN paradajz, jer je to tad bio luksuz. Ja i rodica odemo kod mene i narezemo taj jedan paradajz za salatu i samo gledas da ona druga ne pojede vise od pola...
Ali za nas djecu je bilo strava sto je bilo toliko zapaljenih i razrusenih kuca u kojim smo se igrali i pravili svoja sklonista. Isli smo po tim kucama i zgradama i skupljali sitnice kao sto su serpice i sl. i to su nam bile glavne igracke tada. Bilo i puno voca i cvijeca u dvoristima tih kuca pa smo ih stalno brali. Koja ironija.
ovo bane progovara iz tebe ?chika_doktor:sreca sreca radost... 8-) i pomalo zalosti..ono kad neko umre...
Ma, kao sto rekoh, nije bio problem u parama, vec sto nemas sta njima da kupis...chika_doktor:e ******..moj cale bio ratni profiter..pushio malboro i kamel...