91. god i mladje

freddie prince jr.:
cilj price nije bilo pitanje morala starijih, da li ce pokupiti mladje, vec mladjih koji se otvoreno nabacuju. Cast izuzecima, tj svim mladim djevojkama, jer mi se cini da su ranije pomenute izuzeci...

pa shta ako se nabacuju, ako te toliko boli q za njih onda ne treba ni da obracash paznju na to nego trazish neku tvojih godina....onda se ne bi patio sa ovom gloopom temom!!

ee breee mogu da izgledaju starije koliko hoce...ali u mozgu im postoji rupaa ogromna...aa ako ti deca trebaju za neke druge rupe, onda je problem u tebi...aa tek onda u njima!!!!!!!!!
a ako zelish da ih shetash..pa o chemu bi bogao da prichash sa detetom 93 god u toku ,,shetnje''...majke ti?
ps. i posle zashto ja volim starije...heh
kako idu rechi neke pesme.... ,,Ko spava s`decom...budi se upishan....i posle nishta''...

...најбоље се меће у '93-ће...:lol:

:wink:

...мени се увек свиђале старије...много више времена са таквима проводио...а ето...свидела ми се једна '89-o, малолетна још увек...а и трза као ненормална...
...ал' рекох себи свесно...буди човек...

ovaj... to 16+ je legalno uz pristanak roditelja... e sad, ti idi i tatici koji obozava svoju kcer jedinicu, trazi p***u njegove kceri...
tako da... bar 18+... sto se mene tice mislim da cu da jurim starije, mladje su mi masovno dosadne :(

freddie prince jr.:
U februaru sam pokupio malu 91. god....i od tada me udari neki maler, samo me salijecu mladje od 91. godista, ova zadnja 93...........

Nisam pedpfil, ali kako je krenulo, postacu, htio ne htio. Sta se desava sa danasnjom omladinom?
Sve si ti naivan i mamina maza kojeg salecu mala deca.Pa kad si tako mator '84 ti si bre premator i za cure '87 godista,sram te bilo! Sta ides oko tih vrtica da te muvaju mala deca.Prisloni prst na celo i duboko razmisli o svojim postupcima i pitaj sebe:"Jesam li ja normalan?".Ako odgovor bude pozitivan,tj. Da onda imas ipak dublji psihicki problem.Izleci se dok ti je vreme.Sve ovo govorim iz savetovanja,a ne da bi nekog popljuvao.

Ја познајем лика који је '83, а ни не гледа ништа старије од '91... Идеално годиште по њему је '92-'93, ал' да изгледа као '89 :?
Иначе лик је жешћи педофил (:

Back