90 minuta u raju

Elijen79

Obećava
Banovan
Poruka
79
Jucer gledao taj film. Dosta je glup i dosadan i onaj prikaz raja mi nije bas jasan. Ako su oni u raju kako ih je on uopste vidio kad nije bio u raju vec ispred raja i kako netko u raju moze da bude star. Navodno je to bio istinit nekog pastora događaj sad tu sam skeptican. Nije imao pulsa 90 minuta. I odjednom ozivio? Da li je to moguce da netko ozivi nakon sto mu srce ne kuca 90 minuta? Da li je njegova svjest vidjela raj ili njegov duh? Objasnite mi malo. Ne sa strane religije vec nauke sto je sve dokazala do sada?

Jucer gledao taj film. Dosta je glup i dosadan i onaj prikaz raja mi nije bas jasan. Ako su oni u raju kako ih je on uopste vidio kad nije bio u raju vec ispred raja i kako netko u raju moze da bude star. Navodno je to bio istinit nekog pastora događaj sad tu sam skeptican. Nije imao pulsa 90 minuta. I odjednom ozivio? Da li je to moguce da netko ozivi nakon sto mu srce ne kuca 90 minuta? Da li je njegova svjest vidjela raj ili njegov duh? Objasnite mi malo. Ne sa strane religije vec nauke sto je sve dokazala do sada?
To se zove pojačana moždana aktivnost. Desi se tokom nekog stresa ili šoka, a subjekat doživljava ono što je najviše želeo da vidi tokom života.

I mozak hoće da transplatišu. Nauka. Ima li smisla?

Nije sve nauka. Prvo još uvek ne znamo mnogo toga(niti ćemo). Drugo ima svet mimo materijalnog(ako ne druga dimenzija onda drugi vidovi dimenzija ove naše). I sedmo, film je. Fantastika bazirana na vrv istinitoj priči, scenariju, scenografiji i likovima....

Da ali kako mozak radi ako srce ne radi 90 minuta? To je ne moguce. Mozak se gasi nakon 3 do 5 minuta kad srce stane.
Ironija života.

Previše mozga premalo srca.

Ali reče ti Sizif. Mašina smo sa promenljivim delovima. Zamensko srce.
Kad bi mogli da dokažu Dušu i nju bi hteli da je seciraju i menjaju. Neki. Naučnici.

Pa to je klasičan primer astralna projekcije. Neko je doživi u toku kliničke smrti a neko ima sreću da je doživi
u potpuno normalnim svakodnevnim uslovima.
A ti bi da ti se paranormalne stvari objasne naučnim dokazima? :lol:

Pa to je klasičan primer astralna projekcije. Neko je doživi u toku kliničke smrti a neko ima sreću da je doživi
u potpuno normalnim svakodnevnim uslovima.
A ti bi da ti se paranormalne stvari objasne naučnim dokazima? :lol:
ne objasni mi kako je ozivio bez pulsa 90 minuta to nije klinicka smrt vec prava smrt. mozak se gasi nakon 3 minute a najduze nakon 45 minuta

Kako je mogao pa kako je mogao da bude bez pulsa 90 min. Pa nije namerno, nije hteo. :roll:
Da je znao da je neko naučio da to ne može da radi, ne bi ni radio, jer pretpostavljam da mu nije namera da uvredi tu naučenu osobu, svojim drskim postupkom, da ostane bez pulsa 90 min.
Pera Kojot SUPERGENIJE, dok juri pticu trkačicu, u zanosu jurnjave preleti provaliju, i stoji u vazduhu, ali ne pada..medjutim u trenutku kada baci pogled dole i vidi gde se nalazi, MOMENTALNO pada. Šta možemo zaključiti... Da Pera Kojot nije video gde se nalazi, tj da nije postao svestan svoje situacije, mogao bi da stoji u vazduhu...čak i 90 minuta.
seth meyers GIF by Late Night with Seth Meyers

Back